
עוגת בננה ושוקולדמה עולה לכם בראש כשאתם שומעים את שילוב המילים שוקו-בננה? אנחנו מניחים שבעיקר זכרונות נעימים, אז הנה עוד אחד לאוסף: עוגה מפנקת וטעימה בטירוף. בלי מיקסר, ובקערה וחציעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם22/06/1608:29 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. מניחים בצד לצינון. מועכים את הבננות|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מועכים את הבננות ומערבבים אותן יחד עם הסוכר. מוסיפים שמן וביצים, ומערבבים. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים שוב. מוסיפים את הקמחים, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ותמצית הווניל, ומערבבים רק עד שהבלילה מתאחדת. מוסיפים שמן וביצים, ומערבבים|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מעבירים שלושת רבעי כוס מהבלילה אל קערת השוקולד המומס ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולדית אחידה|צילום: דרור עינב, mako אוכל4מעבירים את התערובת הבהירה לתבנית לחם (או אינגליש קייק לא חד פעמית) משומנת ומרופדת בנייר אפייה, ומעליה יוצקים את הבלילה הכהה. משיישים בעדינות בעזרת כף או מזלג (שימו לא לערבב יותר מדי, אחרת לא תקבלו את אפקט השיש). משיישים בעדינות בעזרת כף או מזלג|צילום: דרור עינב, mako אוכל5אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, למשך כ-45 דקות. לבלוג של עידית -טעים! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |