
עוגיות פיסטוק ולימוןאם יש משהו שאנחנו אוהבים במיוחד, זה מתכונים מהירי הכנה. אם יש משהו שאנחנו אוהבים קצת יותר, זה מתכונים מהירים ומתוקים, ממש כמו זה. כל העולמות בעוגייה אחת שאין קפה שיסרב להיובל אדלמן וליאור קוקה|mako אוכל| פורסם05/06/1606:49 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים יחד את הקמח, החמאה, אבקת הסוכר, המלח, תמצית הווניל, הפיסטוקים וגרידת לימון, ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. במעבד מזון עם להב פלדה שמים הקמח|צילום: דרור עינב, mako אוכל
כן, גם את גרידת הלימון|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מוסיפים את החלמון וממשיכים לעבד עד שנוצרים גושי בצק. 3מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומאחדים בעזרת הידיים. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות|צילום: דרור עינב, mako אוכל4מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד|צילום: דרור עינב, mako אוכל5עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים לפריזר למשך שעה-שעתיים. מברישים כל גליל עם מעט חלבון|צילום: דרור עינב, mako אוכל6מחממים תנור ל- 170 מעלות. 7מניחים את סוכר הדמררה בקערה מלבנית. 8בעזרת מברשת, מברישים כל גליל עם מעט חלבון, ומפזרים מעליו מעט סוכר דמררה. חותכים את הגלילים בעובי של סנטימטר|צילום: דרור עינב, mako אוכל9חותכים את הגלילים בעובי של סנטימטר, ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. _OBJ10אופים כ-12 עד 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |