
מאפינס ריבהמאפינס תמיד באים טוב, ואנחנו לא מכירים מישהו שיסרב להם. הנה מתכון סופר פשוט, שאפילו לא דורש מיקסר, וכל מה שנשאר לכם הוא לבחור את סוג הריבה האהוב עליכם ולהזמין אורחים. תבלועידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם29/05/1608:30 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (9 מנות):למאפינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס ומרפדים אותה ב-9 עטרות נייר (מנז'טים). 2מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר|צילום: דרור עינב, mako אוכל3בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל. בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל|צילום: דרור עינב, mako אוכל4מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר. מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים|צילום: דרור עינב, mako אוכל5מעבירים את הבלילה למנז'טים (אפשר לזלף ואפשר גם עם כף) עד למחצית מהגובה, מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה. מעבירים את הבלילה למנז'טים|צילום: דרור עינב, mako אוכל מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה|צילום: דרור עינב, mako אוכל אם לא תכסו את הריבה בעוד בלילה, המאפינס לא יתפחו באפייה ויקבלו כיפה|צילום: דרור עינב, mako אוכל6אופים כ-25 עד 30 דקות. טא-דא-דם!|צילום: דרור עינב, mako אוכללבלוג של עידית -טעים! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |