
פחזניות וניל וגבינהאנחנו משערים שהדבר האחרון שהייתם חושבים שאפשר לאכול בפסח הן פחזניות, אבל יש לנו חדשות בשבילכם. פשוטות להכנה, צעד אחרי צעד, ואם תבחרו בגבינה איכותית, הרווחתם תענוג כשר ומופלאמור פרלמן ונדב קופרמן|mako אוכל| פורסם19/04/1613:18 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לפחזניות:
לקרם הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2שמים בסיר את החלב, החמאה, המלח והסוכר, ומרתיחים. שמים בסיר חלב, חמאה, מלח וסוכר ומרתיחים|צילום: דרור עינב, mako אוכל3שמים בקערה את קמח המצה והקורנפלור. 4כשהתערובת בסיר רותחת, מוסיפים לה את המרכיבים היבשים, ומערבבים עם כף עץ עד שנוצר בצק. כשהתערובת בסיר רותחת מוסיפים לה את היבשים ומערבבים עם כף עץ|צילום: דרור עינב, mako אוכל5ממשיכים לבשל את הבצק כ-2 דקות ומעבירים לקערה. מקררים מעט בטמפרטורת חדר. 6מוסיפים את הביצים אחת אחת (אפשר עם כף עץ או במיקסר עם וו גיטרה), ובכל פעם שביצה נטמעת מוסיפים את הבאה. בכל פעם שביצה נטמעת מוסיפים את הבאה|צילום: דרור עינב, mako אוכל7יוצרים את הפחזניות: מכניסים את התערובת לשק זילוף, ומזלפים את הבצק על נייר אפייה (חשוב מאוד לשמור על רווחים). מזלפים את הפחזניות על נייר אפייה|צילום: דרור עינב, mako אוכל8מכניסים את התבנית עם הפחזניות לתנור, מנמיכים את החום ל-180 מעלות, ואופים כ-30 דקות בלי לפתוח את התנור. 9מיד עם הוצאת הפחזניות הופכים אותן ועושים חור עם סכין בתחתית כדי שיתייבשו. 10מכינים את קרם הגבינה: מקציפים במיקסר את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה מדי, ומכניסים לשק זילוף עם צנתר קטן. מקציפים במיקסר את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב|צילום: דרור עינב, mako אוכל ממלאים את הפחזניות|צילום: דרור עינב, mako אוכל11ממלאים את הפחזניות דרך החור שיצרתם עם הסכין. לפני הגשה ניתם לקשט עם שוקולד מומס או אבקת סוכר. >> בואו להרכיב איתנו עוד מתכונים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |