
טראפלס נוגט קראנץ' של ליאן ושירןמסתבר שגם טראפלס אפשר להכין טעים, וטעים יותר. קבלו גרסה משודרגת וטעימה באופן חריג - שגם מצולמת עבורכם צעד אחר צעד, שלא תוכלו לטעותליאן בן ברוך ושירן מתתיהו|בייק אוף ישראל| פורסם06/04/1614:39 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים את השוקולד שני סוגי השוקולד. קוצצים את השוקולד|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מחממים את השוקולד הקצוץ יחד עם השמנת והחמאה על בן מארי (קערה שמונחת בתוך סיר עם מים חמים, אבל אינה נוגעת במים). ממיסים את המרכיבים בבן מארי|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מערבבים במטרפה עד שהכל נמס, ומוסיפים את מחית הפרלינה והפייטה. 4משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות. מעבירים את התערובת לתבנית|צילום: דרור עינב, mako אוכל5חותכים את משטח השוקולד לקוביות, טובלים בשוקולד מומס ומיד אחר כך באגוזי הברס, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים לחצי שעה קירור. חותכים את הטראפלס|צילום: דרור עינב, mako אוכל וטובלים בשוקולד המומס|צילום: דרור עינב, mako אוכל* שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, או עד שבועיים במקפיא. רוצים לזכות בפרס שווה?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |