אוכל
אוכל

טראפלס נוגט קראנץ' של ליאן ושירן

מסתבר שגם טראפלס אפשר להכין טעים, וטעים יותר. קבלו גרסה משודרגת וטעימה באופן חריג - שגם מצולמת עבורכם צעד אחר צעד, שלא תוכלו לטעות

|בייק אוף ישראל| פורסם14:39
טראפלס נוגט קראנץ' (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.442reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 50 גרם מחית פרלינה
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • חצי כוס פייטה (ופל מקורמל)
  • 200 גרם שוקולד מריר, מומס (אפשר גם שוקולד חלב או לבן)
  • אגוזי ברס

אופן ההכנה:

1קוצצים את השוקולד שני סוגי השוקולד.

טראפלס נוגט קראנץ' - קוצצים את השוקולדקוצצים את השוקולד|צילום: דרור עינב, mako אוכל

2מחממים את השוקולד הקצוץ יחד עם השמנת והחמאה על בן מארי (קערה שמונחת בתוך סיר עם מים חמים, אבל אינה נוגעת במים).

טראפלס נוגט קראנץ' - בן מאריממיסים את המרכיבים בבן מארי|צילום: דרור עינב, mako אוכל

3מערבבים במטרפה עד שהכל נמס, ומוסיפים את מחית הפרלינה והפייטה.

4משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות.

טראפלס נוגט קראנץ' - מעבירים את התערובת לתבניתמעבירים את התערובת לתבנית|צילום: דרור עינב, mako אוכל

5חותכים את משטח השוקולד לקוביות, טובלים בשוקולד מומס ומיד אחר כך באגוזי הברס, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים לחצי שעה קירור.

טראפלס נוגט קראנץ' - חותכים את הטראפלסחותכים את הטראפלס|צילום: דרור עינב, mako אוכלטראפלס נוגט קראנץ' - טבילה בשוקולדוטובלים בשוקולד המומס|צילום: דרור עינב, mako אוכל

* שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, או עד שבועיים במקפיא.

רוצים לזכות בפרס שווה?

>> בואו להרכיב איתנו עוד מתכונים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il