
פודינג חלב ומייפלנכון שגם לכם נמאס ממעדני החלב התעשייתיים, שמפוצצים בסוכר ואלוהים יודע במה עוד? אז במקום רק להתלונן - הנה משהו שאתם יכולים לעשות בנידון, ותאמינו לנו, זה חתיכת משהו טעים. מבוסס על מתכון של האני אנד קועידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם16/08/1607:40 ![]() צילום: ערן לוי, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1טורפים היטב בקערה קטנה קורנפלור וכוס אחת של חלב. מניחים בצד. טורפים כוס חלב אחת עם קורנפלור|צילום: ערן לוי, mako אוכל2מחממים את שתי כוסות החלב הנותרות ביחד עם השמנת, המייפל, הסוכר, תמצית הווניל והמלח. את השתיים הנותרות מחממים|צילום: ערן לוי, mako אוכל3מביאים לרתיחה את התערובת ומערבבים מדי פעם. מוסיפים תוך כדי טריפה את תערובת החלב והקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה. מאחדים בין התערובת, וטורפים|צילום: ערן לוי, mako אוכל4מעבירים ל-8 כלים אישיים (או אחד גדול), מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד לפודינג, ממש עליו (כדי שלא יקבל קרום), ומצננים 4 שעות לפחות. 5מגישים עם הפירות והמייפל. מבט אחרון לפני זלילה|צילום: ערן לוי, mako אוכללבלוג של עידית -טעים! תגיות:פודינג ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |