
המצרכים (10 מנות):לתחתית הקדאיף:
למוס הגבינה:
לקולי התות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. 2מכינים את הקדאיף: פותחים את שערות הקדאיף עם הידיים, מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים קלויים טחונים, ופותחים שוב כדי שלא יישארו גושים. יוצקים מעל חמאה מומסת, וממשיכים לפתוח את השערות. 3מעבירים לתבנית ואופים כ-8-10 דקות או עד להזהבה. 4מכינים את מוס הגבינה: מקציפים את הגבינות עם האינסטנט פודינג והסוכר, מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עד שנוצר קרם במרקם יציב אבל לא נוקשה. 5מכינים את הקולי: טוחנים יחד את הסוכר, התותים ומיץ הלימון עד לקבלת תעורבת אחידה. 6מרכיבים את המנה: מניחים שכבת בסיס של קדאיף בתחתית הכוסות, מזלפים מעל מוס גבינה, ומעליו יוצקים את קולי התות. מקשטים בפירות טריים, שערות קדאיף או פיסטוקים קלויים/מקורמלים, ומגישים. >> בואו לנסות גם את קינוח הכוסות השני של מור ונדב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |