
טרייפל תותים וקרם פיסטוקיש לנו חולשה לקינוחים שלא צריך לחלוק עם אף אחד, והכוס היפה והמעוצבת הזאת עונה בדיוק על ההגדרה. אז מה קורה כשמשלבים בין תותים לפיסטוקים? רק דברים טובים. באחריותנטלי לוין|mako אוכל| פורסם08/06/1607:11 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):להכנת התותים:
לקרם פיסטוק:
לפירורים:
אופן ההכנה:1מכינים את התותים: חותכים את התותים לקוביות קטנות, שמים בקערה ומערבבים עם הסוכר ותמצית הווניל. 2מניחים 1-2 כפות של קוביות התותים בתחתית כל כוס הגשה ושומרים במקרר. 3מכינים את קרם הפיסטוק: בקערת מיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, אבקת הסוכר, האינסטנט פודינג ותמצית הווניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. 4מעבירים את הקרם לשק זילוף ומזלפים שכבה נדיבה על גבי קוביות התותים. 5מכינים את הפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות. 6במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, הסוכר, החמאה, השקדים (או האגוזים) והמלח, ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת פירורית. 7שמים את תערובת הפירורים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10-15 דקות, עד שהפירורים מזהיבים בצורה אחידה. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים פירורים על גבי שכבת קרם הפיסטוק, ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |