
קינוח שכבות שוקולדהקינוח הזה מצריך קצת השקעה, אבל תסתכלו על התמונה - הוא שווה כל דקה של זילוף. שכבות שכבות, טעמים טעמים, שיוצרים ביחד שלם שגדול בהרבה מסך חלקיונטלי לוין|mako אוכל| פורסם07/04/1612:00 ![]() צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לקרם שוקולד:
לקרם חמאת בוטנים:
לקצפת:
לקישוטים:
אופן ההכנה:1קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. 2מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאחיד. 4יוצקים את התערובת לתוך כוסות של 150 מ"ל וממלאים לגובה 1-2 ס"מ. 5מצננים את הכוסות במקרר במשך כרבע שעה עד להתייצבות קלה של קרם השוקולד. 6קרם חמאת בוטנים: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, חמאה בוטנים, פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. 7מעבירים את הקרם לשק זילוף (אין צורך בצנתר) ומזלפים שכבה יפה על גבי קרם השוקולד. 8מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מריר ונטיפי חמאת בוטנים. 9קצפת: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 10מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2-3 ס"מ ומזלפים תלוליות גבוהות על גבי שכבת קרם הבוטנים. 11מקשטים בשוקולד צ'יפס, נטיפי חמאת בוטנים ואגוזים קצוצים דק. 12שומרים את הקינוחים עטופים היטב במקרר עד 4-5 ימים. את הקישוט על הקצפת מומלץ להוסיף לפני ההגשה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |