mako
פרסומת

קניון למכירה? שבירו וסלע מתקרבות לעסקה של 580 מיליון שקל בכפר סבא

קבוצת שבירו, שהקימה את קניון "כפר סבא הירוקה" ופתחה אותו לפני כעשור, מנהלת משא ומתן מתקדם עם קבוצת סלע למכירתו. מדובר בנכס של כ-40 אלף מ"ר הכולל מסחר, משרדים וכאלף מקומות חניה

עופר פטרסבורג
פורסם:
קניון כפר סבא הירוקה
קניון כפר סבא הירוקה | צילום: ויקיפדיה
הקישור הועתק

קבוצת שבירו וקבוצת סלע מנהלות משא ומתן מתקדם למכירת קניון "כפר סבא הירוקה" תמורת כ-580 מיליון שקל. מחיר העסקה מגלם תשואה של כ-6.25% ביחס לתזרים המזומנים שמניב הנכס.

הקניון, שהוקם על ידי קבוצת שבירו ונפתח בסוף 2014, משתרע על שטח של כ-40 אלף מ"ר וכולל כאלף מקומות חניה. הוא מציע שילוב של מסחר יומיומי, חנויות אופנה, מסעדות ובילוי, ומשרת את תושבי כפר סבא והסביבה.

ירון אשל, מנכ"ל זרוע המניבים של שבירו, אמר כי המכירה משקפת החלטה אסטרטגית לגוון את תחומי הפעילות המניבה של הקבוצה. לדבריו, שבירו תמשיך לעסוק במסחר בדגש על מרכזים שכונתיים, לצד הרחבה לתחומים נוספים כמו מעונות סטודנטים, דיור להשכרה, מלונאות, דיור מוגן ובניית בתי חולים.