mako
פרסומת

מיידוף ממשיך בעסקיו המפוקפקים גם בכלא: "השתלט על שוק השוקו החם בבית הסוהר"

"הוא קנה את כל חבילות אבקת השוקו במזנון, ואז מכר אותן ברווח בחצר בית הכלא; הוא יצר מונופול שוקו חם!"

סוכנויות הידיעות
TheMarker
פורסם:
הקישור הועתק

ברנרד מיידוף
ברני מיידוף. מקורי, גם בכלא | צילום: ap, ap

מיידוף, בן 78, הצליח להשתלט על שוק השוקו החם בבית הסוהר בצפון קרוליינה בו הוא מרצה את עונשו, סיפר פישמן בראיון לאתר החדשות "מרקטווץ'".

"ברני באמת היה איש עסקים מצליח עם תובנות די מקוריות לגבי השוק, והוא המשיך ליישם את החושים העסקיים שלו גם בכלא", סיפר פישמן.

"בשלב מסוים, הוא הצליח להשתלט על שוק השוקו החם. הוא קנה את כל החבילות של אבקת שוקו "סוויס מיס" שהיו במזנון, ומכר אותן ברווח בחצר בית הכלא. הוא יצר מונופול שוקו חם! הוא יצר מצב שבו, אם מישהו רוצה לקנות אבקת שוקו, הוא היה חייב לעבור דרך ברני", אמר פישמן בראיון.

"הוא נחשב לכוכב בכלא. הוא גנב יותר כסף מכל אחד אחר בהיסטוריה, ומבחינת גנבים אחרים הוא בבחינת גיבור", המשיך פישמן. עוד סיפר כי אסירים פונים לעיתים קרובות אל מיידוף כדי להתייעץ איתו לגבי עניינים פיננסיים.

פרסומת

הכתבה פורסמה במקור באתר TheMarker