mako
פרסומת

הדור הבא: הבת של שון פן ורובין רייט מתפשטת

דילן פן, בתם של בני הזוג שהתגרשו ב-2010, עושה בימים אלה את צעדיה הראשונים בעולם המשחק וגם מצטלמת בעירום למגזין "Treats". "מעולם לא שיערתי שלהתפשט יהיה כל כך מאתגר", אמרה. למה שלא תשאלי את האקסית של אבא, סקרלט?

קרן בר לב
mako
פורסם:
דילן פן מצטלמת
איפה היית עד היום? | צילום: טריטס מגזין
הקישור הועתק

תכירו את דילן פן, הבת של שון פן ורובין רייט, שכמו בנות רבות לאצולה ההוליוודית עושה נחת לאבא ואימא ומצטלמת בעירום לשער מגזין נידח כלשהו.

פן (22), בתם הבכורה של בני הזוג הגרושים, צולמה למגזין "Treats" על ידי הצלם טוני דוראן, שידוע בצילומי העירום שלו.

"מעולם לא שיערתי שלהתפשט ולהסתיר את הואגינה שלי עם תיק של 'פנדי' יהיה כל כך מאתגר", אמרה דילן למגזין.

"זה כבוד עבורי להיות על שער מגזין כמו 'Treats' והייתי נרגשת לעבוד עם טוני דוראן, זו היתה בהחלט חוויה שלא אשכח לעולם. תמיד אהבתי את צילומי העירום שלו, הם תמיד נעשים בטוב טעם ומראים יופי אלגנטי וחזק שאני חושבת שכל אישה מגלמת".

דילן, ששמה נקשר בעבר בשמו של רוברט פטינסון, עושה בימים אלה גם צעדים ראשונים בעולם המשחק ומככבת בסרט אימה בשם "Condemned".

"אני מנסה את כל עניין המשחק כרגע", אמרה. "דחיתי את זה כל חיי, עד עכשיו. התשוקה האמיתית שלי היא כתיבה אז אני אמשיך לעשות זאת לבד בזמן שאני בודקת מה כל הבאזז סביב עניין המשחק מול המצלמות".

עוד ב-mako סלבס:

הוריה החלו לצאת ב-1989, זמן קצר אחרי גירושיו ממדונה. אחרי הולדת שני ילדיהם הם התחתנו ב-1996 והחליטו להתגרש 11 שנים מאוחר יותר. הגירושין הושלמו סופית ב-2010.

לאחרונה החל שון (53) לצאת עם שרליז ת'רון (38), לאחר שבעבר ניהל גם מערכת יחסים עם סקרלט ג'והנסון (29). אולי אחת מהחברות של אבא יכולות לתת לדילן הצעירה טיפים על משחק מול מצלמה – או לפחות על צילומים בעירום.

דילן פן מצטלמת
כליל השלמות | צילום: טריטס מגזין

דילן פן מצטלמת
וואו! | צילום: טריטס מגזין
פרסומת

דילן פן מצטלמת
מזכירה קצת את שרי גבעתי, לא? | צילום: טריטס מגזין

דילן פן מצטלמת
ייחוס משפחתי לוהט לפנייך | צילום: טריטס מגזין

דילן פן מצטלמת
לא ממש דומה לדאדי | צילום: אימג'בנק/GettyImages

דילן פן מצטלמת
כן, מפה היופי | צילום: אימג'בנק/GettyImages
פרסומת