mako
פרסומת

מאזנת את הפלס: ויקה פינקלשטיין מתחתנת

שנה מאז שהציעו לה נישואין, ורגע לפני יום כיפור תהפוך ויקה פינקלשטיין לאשתו החוקית של בן זוגה, אורן חזן. הלוקיישן המקורי: מועדון ה"גלינה" בתל אביב, הנמצא בבעלותו של בעלה לעתיד

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אירוע של הוט בידור ישראלי ויקה פינקלשטיין והחבר
ויקה פינקלשטיין ואורן חזן. מברוכ | צילום: אורי אליהו, mako

בזמן שקרן פלס שמה את חיי הנישואין הקצרים שלה עם תומר גרצנל מאחוריה, יש אחרות שעושות את הפעולה ההפוכה.

וכך, בשקט בשקט וכמעט בלי ששמנו לב, תצטרף לרשימת הכלות של הקיץ הנוכחי כלה נוספת: ויקה פינקלשטיין, שתיכנס תחת חופה אחת עם בן זוגה, אורן חזן.

כזכור, בדצמבר האחרון קיבלה פינקלשטיין את הצעת הנישואין מבן זוגה ומאז השניים התלבטו לגבי תאריך ומקום לחתונה הקרבה שלהם. החתונה המקורית, אגב, הייתה אמורה להיערך בחודש אוגוסט, אך בסופו של דבר נדחתה לאמצע חודש ספטמבר.

אז תגידו מזל טוב לפינקלשטיין שברביעי הקרוב תיכנס תחת החופה מול מאות בני משפחה, חברים וקולגות במועדון ה"גלינה" שבנמל תל אביב, שזה אחד מהמועדונים בהם שותף בן זוגה.

ואם חשבתם שבגלל שמדובר במועדון השניים יחגגו חתונה מסוג אחר, ובכן, טעיתם. יש חופה. כדת וכדין. ואחריה מסיבה, כמו בכל חתונה שגרתית. רק במועדון. מזל טוב.