mako
פרסומת

עבדאן? בחתונה שלך!

ערוץ המוזיקה השיק את התוכנית החדשה "זמר חתונות" ומלבד כוכבי הזמר המזרחי מצאנו גם את זיו "עבאדן" גלברט ושי "גיסנו" אראל. ככה זה שאתה כוכב

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
גלברט. כמה מכם היו רוצים אותו בחתונה שלהם?

כוכבי הזמר המזרחי התכנסו אמש במועדון "החלונות הגבוהים" בתל אביב כדי לחגוג את השקת "זמר החתונות", התוכנית החדשה של ערוץ המוזיקה 24 ופרי יצירתו של שבי זרעיה, שמציצה לעולם ההופעות בחתונות ועוקבת בכל פרק אחרי זוג והזמר שמופיע בחתונתם.

בין הזמרים שלקחו חלק בתוכנית: ליאור נרקיס, סאבלימינאל, עופר לוי, להקת "הברירה הטבעית", ישי לפידות, הדורבנים ואחרים. זמרים נוספים בז'אנר, כמו דודו אהרון ואיציק שמלי, הגיעו גם הם לחגוג, אבל זה לא נגמר פה.

הערב הגיע לשיאו כשלמועדון נכנסו הכוכבים הכי ראויים של "הישרדות", שי אראל וזיו גלברט, שבמקרה הגיעו למסיבת יומולדת של חבר משותף בדיוק באותו המקום ובאותה השעה.

גלברט ואראל, שהגיע עם אשתו מליסה, עשו את דרכם היישר מחיפה, התמקמו במתחם VIP שנסגר עבורם, התחככו בקהל המבלים ואף עמדו לעלות על עמדת התקליטייה. בסופו של דבר זה לא קרה והצמד הסתפק בלברך את חתן השמחה. הימור שלנו: משהו עם "מזל טוב, גיסנו".

mako
אראל ואשתו. הגיעו היישר מחיפה
mako
לפידות ואהרון. נציגות מזרחיסטית
mako
קופרמן, סאבלימינאל והנשים. באו לפרגן
פרסומת
mako
שמלי ואשתו ההריונית. בשעה טובה
mako
בר. סוג של ברירה טבעית