mako
פרסומת

לא הצליחה להיפרד מעומר: כך נראתה מסיבת הרווקות של סשה ישראלוביץ'

חודש לפני החתונה עם עומר אדם, הדוגמנית האיטלקייה ממוצא יהודי בת ה-24 פתחה את החגיגות, עם מחווה שלא הותירה מקום לספק מי הגבר של חייה. בין מסכה עם פניו, קעקוע זמני, חפצים ממותגים ואביזר נוסף שהשאיר אותנו סקרנים - הכלה לעתיד כבר נכנסה לאווירה

לילך מרקוביץ'
פורסם:
סשה ישראלוביץ' חוגגת במסיבת רוווקות באיטליה
צילום: instagram
הקישור הועתק

רגע לפני שתצעד לחופה ותהפוך רשמית לאשתו של עומר אדם (32), באירוע שיתקיים בחודש הבא בכפר הדייגים האיטלקי פורטופינו שבריביירה האיטלקית - סשה ישראלוביץ' (24) פותחת את החגיגות במסיבת רווקות.

בתיעוד שעלה הלילה (בין חמישי לשישי) לרשתות נראית ארוסתו של הזמר שוכבת על מיטה בגופייה לבנה, כשסביבה אביזרים שמבהירים היטב מי החתן: סשה צולמה כשהיא עם חיוך גדול, אוחזת ביד אחת במסכה עם הפנים של אהובה כשהיד השנייה באוויר – ועל כף היד שלה יש גם קעקוע (זמני, אולי בינתיים) של פניו - שכיכבו בחגיגה.

עומר אדם וסשה ישראלוביץ'
מתחילים להתרגש? | צילום: אינסטגרם

כשמעל ראשה של הכלה לעתיד - דוגמנית איטלקייה ממוצא יהודי שגם עוסקת בקריפטו, בת לאיל נדל​"ן מאחת המשפחות הכי מקושרות באיטליה – בלונים בצבע זהב ולבן, הצלחנו לקלוט סביבה גם אביזרים שעליהם רקום הכיתוב "גברת אדם". במקביל, לא רחוק ממנה במיטה, היה גם כובע של קברניט (אנחנו באמת סקרנים).

בני הזוג, שיחגגו את הנישואים במשך שבוע שלם, שייפתח ב-23 באוגוסט וייחתם בחתונת היוקרה ב-27 באוגוסט, שאליה יגיעו אורחים נוצצים מישראל שנבחרו בקפידה, התארסו בליל הסדר האחרון – בין האזעקות בזמן המלחמה נגד איראן ורגע אחרי שהתחילו לצאת בפברואר האחרון. האירוסים המהירים, הגיעו שנה ושלושה חודשים אחרי שאדם והאקסית המיתולוגית יעל שלביה פירקו את היחסים, כשחודש אחריהם השניים כבר שיתפו לראשונה תמונות זוגיות ראשונות.

פרסומת
עומר אדם וסשה ישראלוביץ'
צילום: אינסטגרם

משפחתה של ישראלוביץ', שעשתה עלייה ולמדה תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן, מתגוררת באיטליה כשלפי מקורבים, ההחלטה של בני הזוג להינשא מעבר לים קשורה גם ברצון שלהם באירוע מצומצם. מצפים לחגיגה.