יגיעו לאיטליה: רשימת המוזמנים לחתונה של עומר אדם וסשה נחשפת
חודש לפני החתונה של הזמר וארוסתו באיטליה, נחשפת רשימת המוזמנים המצומצמת באירוע היוקרתי, שיתפרש על פני שבוע של חגיגות, כשכמה מהשמות הכי בולטים בביצה המקומית הולכים להמריא למקום


החתונה של עומר אדם ובחירת ליבו סשה ישראלוביץ' מתקרבת בענק, ותיערך כבר בחודש הבא, באירוע מצומצם ויוקרתי, ביעד החלומי שהוא הריבריירה האיטלקית. מישראל, כפי שמאשרים היום (שני) גורמים המעורים בפרטים ל-mako סלבס, תמריא רשימה שנבחרה בקפידה על ידי הזמר וארוסתו.
אז מי יגיע עם הלוק הכי יפה שלו לכפר הדייגים האיטלקי פורטופינו שבריביירה האיטלקית? הנשואים הטריים עדן פינס ואושר כהן, אודיה, נסרין קדרי, ששון שאולוב - שיגיע להירגע אחרי שהסתבך בתאונת דרכים ונלקח בהמשך לחקירה, ושלישיית מה קשור, אסי ישראלוף, שלום מיכאלשווילי וציון ברוך.

החגיגות, שמגיעות שלושה חודשים אחרי האירוסים המפתיעים של בני הזוג, יתחילו ב-23 באוגוסט ויגיע לשיאן בחתונה הנוצצת שתיערך ב-27 באוגוסט.
משפחתה של ישראלוביץ' מתגוררת באיטליה ולפי מקורבים, ההחלטה להינשא בחו"ל נובעת מהרצון לקיים אירוע אינטימי ומצומצם שיכלול רק בני משפחה וחברים מהמעגל הראשון, ובין היתר להתרחק ממצלמות.