mako
פרסומת

בנשיקה: מתמודדי "הכוכב הבא", אלונה ארז ותמיר לוי חשפו זוגיות על הבמה

כוכבי העונה האחרונה של "הכוכב הבא", אלונה ותמיר, אומנם לא ייצגו אותנו השנה באירוויזיון, אבל הם לגמרי יצאו מהתכנית עם הפרס הגדול. אמש חשפו השניים כי בחצי השנה האחרונה הם נמצאים בזוגיות - ועשו זאת בדרך הכי יצירתית שיש

לילך מרקוביץ'
פורסם:
תמיר לוי ואלונה ארז
צילום: instagram
הקישור הועתק

את תמיר לוי (23) ואלונה ארז (17) הכרנו והתאהבנו בהם על המסך בעונה האחרונה של "הכוכב הבא". תמיר הודח בספיישל שלמה ארצי והגיע למקום התשיעי והמכובד, בעוד אלונה העפילה עד לגמר וקטפה את המקום הרביעי. כעת, השניים חושפים כי בחצי השנה האחרונה הם מנהלים זוגיות יציבה - ועשו זאת בדרך הכי יצירתית.

אמש (שני), במהלך הופעה של לוי בתל אביב, הוא אירח את ארז לדואט משותף. בסיום השיר השניים הפתיעו את הקהל הנדהם, התנשקו על הבמה ואישרו רשמית: הם הכי ביחד שיש. זהו שבוע גדול בעבור תמיר שבנוסף להשקת הזוגיות, גם הוציא שיר חדש בשם "נעלמת".

בשיחה עם mako סלבס שיתף הזוג על מערכת היחסים והבחירה שלא לחשוף אותה עד עכשיו: "הקשר שלנו התחיל להתפתח במהלך התוכנית, בהתחלה בחרנו לשמור את זה רק בינינו. שנינו רצינו קודם להבין את הקשר בלי רעש מסביב, בלי כותרות ובלי לחץ, ולתת לעצמנו רגע לבדוק מה אנחנו באמת מרגישים ואם זה הדבר האמיתי. בתוך כל האינטנסיביות של התכנית היה לנו חשוב שהדבר הזה יישאר אותנטי ונכון לנו. ככל שהזמן עבר, במיוחד לקראת הגמר ואחרי שהתכנית הסתיימה, כבר ידענו שזה משהו אמיתי ומשמעותי בשביל שנינו. ברגע שהרגשנו בטוחים בקשר ובמה שיש בינינו, כבר לא היה לנו צורך להסתיר אותו".

לא מדובר בזוג הראשון שיוצא מהתכנית המוזיקלית, יובל רפאל ועידו מלכה הכירו גם הם על אותה הבמה ומתחזקים זוגיות יציבה מאז ועד היום. גם תמיר גרינברג וכרמל זורע התאהבו מאחורי הקלעים - אך הזוגיות הזאת לעומת זאת לא שרדה במבחן הזמן.