נוי איטח מ"חתונמי" מסבירה את ההחלטה: "זה הרגיש לי אינטימי מדי"
סופ"ש הזוגות של "חתונה ממבט ראשון", סיפק לא מעט דרמות, ביניהן הבחירה של נוי להישאר מחוץ לשכשוכית המשותפת. עכשיו היא מגיבה לכל השאלות: "זה לא כמו ללכת לים, דמיינו אמבטיה מול מלא אנשים"


סופ"ש הזוגות של "חתונה ממבט ראשון" (הפרק הבא בחמישי, אחרי החדשות, קשת 12), הוא תמיד אחד האירועים המורכבים והמלחיצים ביותר עבור המשתתפים, שנאלצים להתמודד עם מפגש חברתי אינטנסיבי ודינמיקה קבוצתית חדשה. עוד לפני שהגיעו לווילה, נוי איטח לא הסתירה את החששות שלה מהמעמד, ושיתפה את אביתר בדאגה העיקרית שלה: הסיטואציה שבה היא נדרשת "ללכת עם 20 אנשים בבגד ים".
במהלך סוף השבוע, כששאר הזוגות קפצו להשתכשך יחד, הבחירה של נוי להישאר מחוץ לאמבטיה עוררה גל של שאלות ותהיות מצד הצופים. כעת, היא מחליטה לעשות סדר בבלבול ומסבירה את הגבולות שהציבה: "אז לא, זה לא קשור למשפט שאמרתי לאביתר שפחות נוח לי מול 20 איש עם בגדים - שזה נכון ממקומות אחרים. לי פחות מתאים בהיכרות ראשונית להסתובב מול אנשים בביקיני וחוטיני, זה לא כמו ללכת לים", שיתפה איטח.
איטח המשיכה והסבירה שהסיבה המרכזית היא בעיקר תחושת הפרטיות שלה: "לא נכנסתי לאמבטיה כי זה הרגיש לי מאוד אינטימי. דמיינו לכם אמבטיה, כמו בבית מלון, פשוט מול מלא אנשים. להיכנס ולהשתכשך בה עם בן הזוג שלך – לי זה פחות התאים. יש לי משפחה, הורים, אחיינים, אחים ומנהלים בעבודה. לי זה הרגיש אינטימי מדי. אני מעדיפה את האמבטיה שלי עם בן הזוג לשמור לחדרי חדרים, לבית שלי, ופחות מול אנשים אחרים. ותאמינו לי שאם הייתה שם בריכה שווה וגדולה, כמו אצל ההורים שלי - הייתי נכנסת".