mako
פרסומת

"פחות זורם לי ללכת עם 20 אנשים בבגד ים": החשש של נוי מסופ"ש הזוגות

בזמן שהם עושים את דרכם לסופ"ש בו יפגשו לראשונה את שאר זוגות "חתונה ממבט ראשון", נוי איטח ואביתר דנגור שוחחו על החששות שלהם לקראת האירוע – ונוי שיתפה בדאגה העיקרית שלה מהאינטראקציה עם יתר משתתפי העונה

דסק קשת 12
mako
פורסם:
נוי איטח
נוי איטח | מתוך וידאו: אינסטגרם, סעיף 27 א'
הקישור הועתק

סופ"ש הזוגות עשוי להיות אירוע מורכב לזוג טרי שעושה את צעדיו הראשונים לתוך הקשר. המפגש עם שאר זוגות "חתונה ממבט ראשון" (הערב אחרי החדשות, קשת 12) מעלה אצל כל אחד מהמשתתפים חששות אישיים, לצד תהיות כיצד תשפיע החוויה על הזוגיות המתהווה. מי שניהלו על כך שיחה פתוחה הם נוי איטח ואביתר דנגור – שבה נוי שיתפה בדבר שהכי מלחיץ אותה בהיכרות עם יתר הזוגות.

בדרכם למפגש אביתר שאל את בת זוגו מאיזה רגעים היא הכי חוששת בסופ"ש הקרוב. "דווקא מהיום אני לא חוששת", היא שיתפה. "אני קצת יותר חוששת ממחר, אם פתאום ייפתחו דברים, כי אנשים לאט לאט נפתחים. וגם פחות זורם לי הסיטואציה של ללכת עם 20 אנשים בבגד ים".

היות ומדובר בשני אנשים חברותיים במיוחד, לנוי יש דאגה נוספת: "אני אכיר בנות או בנים שמאוד איפתח בפניהם, או נכיר זוג שנאהב ואז נגזים קצת עם השיתוף". אביתר הזדהה עם החשש, והציע שהשניים יעשו תיאום ציפיות. כל שנותר לעשות הוא לצפות ולגלות האם הם יתבדו – או שאולי יגלו שהחשש היה מוצדק.