התחשק לו לגוון: עוז זהבי מציג לוק אחר
לצד הקריירה כמוזיקאי ושחקן, נראה שזהבי מוצא דרכים נוספות לביטוי עצמי, כשהפעם מדובר בלוק חדש. תפסנו אותו השבוע במרכז תל אביב עם תספורת חדשה, שלא הותירה לנו ברירה אלא לשלוף את המצלמה


עוז זהבי מעולם לא חשש להביע את עצמו, בתקופה האחרונה ביתר שאת, וכעת זה מתבטא במראה חדש ומרענן - כפי שנתפס בעדשת המצלמה של mako סלבס.
זהבי, שמתבטא לאחרונה ברשתות "בלי פילטרים", נתפס בבית קפה קטן ואינטימי סמוך לצומת אבן גבירול ורחוב הבשן שבתל אביב, עם תספורת לא צפויה: מוהיקן מחומצן.

השחקן בן ה-42 תועד עם הקצוות בבלונד כשהוא בחולצה אפורה וג'ינס בסטייל פאנק-רוק משנות ה-80. זהבי, שלא הבחין בנו בהתחלה, ישב במקום עם הלפטופ שלו, כוסות קפה וסיגריות, והיה נראה שקוע עמוק בנייד.



בהמשך תפסנו אותו מתקפל מהמקום, עם תיק גב גדול מאוד ושחור לגבו. אחרי שהיה נראה מעט מופתע לראות אותנו ואמר "מה, יש עוד צלמי פפרצי?" (בהחלט כן), המשיך זהבי לדרכו ושלח לנו בסוף חיוך קטן, שעשה לנו את היום.
