mako
פרסומת

לאורנה דנינו יש בן זוג חדש

אנחנו לא בטוחים שכפות הרגליים של אורנה כבר הספיקו להתאושש מהרומן הקצר עם דן רושנסקי, אבל דנינו לגמרי עם הוודג' לעתיד והגיעה בצעדי ענק לבן הזוג החדש שלה - זמר חרדי

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אורנה דנינו
צילום: יחסי ציבור
הקישור הועתק

חצי שנה עברה מאז שאורנה דנינו יצאה מבית "האח הגדול" כשהיא במערכת יחסים די מסובכת עם דן רושנסקי. לא מעט ספוקלציות עלו לגבי המשך הקשר של השניים, אך תוך זמן קצר אורנה ודן הוכיחו לנו שזה לא הולך להמשיך ופירקו את החבילה.

אורנה כנראה מיצתה לחלוטין את עולם החילונים ואת הגברים שמגיעים ממנו והחלה לצאת עם בחור שקרוב יותר למגזר שלה. אם אתם שומרי מצוות הדוקים, יש מצב גדול שאתם אפילו מכירים אותו, כי מדובר בזמר חרדי מוכר בשם יובל טייב.

אורנה ודן בחצר
המשיכה הלאה. אורנה דנינו ודן רושנסקי | צילום: האח הגדול 24/7, שידורי קשת

עד כמה שידוע לנו יובל לא קשור לנינט טייב, אבל הוא כן גרוש ואב לבת אחת. דנינו, כזכור, גרושה גם היא פלוס שני בנים גדולים והשניים הכירו לפני מספר שבועות ומאז הם לא מפסיקים לבלות יחד. לפי מקורבים, נראה כי בין דנינו לטייב קורה הדבר האמיתי.

דנינו סיפקה רמז על הקשר החדש לעוקביה ברשתות החברתיות, אבל רק מי שידע על הקשר הצליח באמת להבין שהיא שיתפה לפני ימים אחדים לינק לשיר של טייב וכתבה לצידו איחולים לשנה החדשה: "לכל עם ישראל, גמר חתימה טובה. צום קל ומועיל. את השיר הזה לא הפסקתי לשמוע במהלך השבוע האחרון, קבלנו את האפשרות למחילה וסליחה". 

פרסומת

מסתבר שבמגזר החרדי אורנה ויובל הם הזוג הכי לוהט שיש. בכל זאת, אורנה היא הפכה לכוכבת בגלל תכנית טלוויזיה ויובל מאוד מוכר כזמר, וכשהשניים יצאו לדייט באחת המסעדות בירושלים - הם מיד משכו את תשומת הלב של העיתונאי ישראל כהן שהעלה את התמונה בטוויטר שלו ועדכן שהם מבלים ביחד.

דנינו, תתחדשי.

"תודה לשם, רק תפילות".