mako
פרסומת

שי מהמירוץ למיליון מקבל דוח - מול הצלם שלנו

לא מזמן הוא זכה במיליון ש"ח, אבל כנראה שאותו מזל לא האיר לשי גבריאל פנים גם כשהגיע לסידורים בתל אביב: אחרי שחזר לרכבו מסבב פגישות, הופתע משתתף הריאליטי למצוא לא רק דוח שמעטר את שמשת רכבו - אלא גם את הצלם שלנו

יפעת הללי אברהם
פורסם:
המירוץ למיליון
צילום: mako
הקישור הועתק

אחרי שליידי גאגא קיבלה דוח תנועה אל מול צלמי הפפראצי, עכשיו מגיעה הגרסה המקומית שלנו, כשבתפקיד הליידי מככב לא אחר מאשר זוכה "המירוץ למיליון", שי גבריאל.

המקרה הדרמטי התרחש אתמול, עת הגיע גבריאל לתל אביב מביתו שבצפון הארץ ליום סידורים. טבעי, שכן עם מיליון שקלים אנחנו בטוחים שגם מגיעה בירוקטיה גדולה.

אך אבוי - כשגבריאל חזר למכונית אחרי סיבוב פגישות, הוא גילה שעל השמשה הקדמית ממתין לו דוח תנועה. ואם זה לא מספיק, במקום עבר בדיוק הצלם שלנו. לזה אנחנו קוראים: ביש מזל.

עוד ב-mako סלבס:

אבל גבריאל שמר על פאסון, לא התרגש ואף נראה משועשע מכל העניין. הגיוני, כי אחרי הכל מה זה 250 ש"ח לעומת מיליון?

המירוץ למיליון
סליחה שי, זה פשוט שבדיוק עברנו פה | צילום: mako
המירוץ למיליון
ולא יכולנו להתעלם | צילום: mako
המירוץ למיליון
שמחים שאתה רואה את הפן הקומי שבעניין | צילום: mako
המירוץ למיליון
כמה זה מיליון פחות 250? | צילום: mako
פרסומת