mako
פרסומת

זה היה מהר: גילי מוסינזון חובק חברה חדשה

בכלל עוד לא הכנסנו לסיסטם שלנו את זה שמוסינזון גרוש והוא בכלל דוהר בעצם אל עבר זוגיות חדשה. שנה אחרי החתונה שלו וחודשיים בלבד של נישואים שהובילו לגירושים, מוסינזון כבר בכלל לא עצוב והוא לגמרי מאורגן על כפיות לחורף הקרוב

יפעת הללי אברהם
פורסם:
גילי מוסינזטון
צילום: פול סגל, mako
הקישור הועתק

תודו שלכדורסלן בדימוס, גילי מוסינזון, יש הספק די מרשים: מאז שאנחנו מכירים אותו הוא כבר הספיק להתחתן ואז להתגרש ואז לעשות את אותו הדבר בדיוק - רק עם אישה אחרת.

בפעם הראשונה זה היה עם מור, בתו של כדורסלן העבר, אריאל פורת', ממנה יש למוסינזון תאומים בנים. לפני כשנה ושלושה חודשים בלבד הוא עשה זאת עם האמנית נירית אהרוני ברהאמס.

עוד ב-mako סלבס:

עכשיו מסתבר שמוסינזון בכלל כבר דוהר אל עבר מערכת יחסים חדשה עם רוית, כתבת בת 36. לא מפתיע בהתחשב בעובדה שבפעם הקודמת שהוא צעד לחופה זה היה אחרי חודשיים של זוגיות בלבד.

גם הפעם העניינים זזים מהר עבור מוסינזון כי אחרי מספר חודשים בלבד, השניים כבר הספיקו לעבור לדירה משותפת במושב נווה ירק שבדרום השרון. 

אז קבלו את מוסינזון והגירלרפינד החדשה כשהם מפגינים אהבה פומבית בבית קפה תל אביבי. אנחנו חושבים שהתמונות לגמרי מדברות בעד עצמן ואפשר לבנות על הצעת נישואים שלישית ממש בקרוב.

גילי מוסינזטון
ממי, אל תסתכלי עלי כשאני אוכל, נו | צילום: פול סגל, mako
גילי מוסינזטון
נכון אני יותר יפה בלי אוכל בפה? | צילום: פול סגל, mako
גילי מוסינזטון
אני מהגברים האלה שממשיכים הלאה | צילום: פול סגל, mako
גילי מוסינזטון
אז תחזיקי חזק | צילום: פול סגל, mako