mako
פרסומת

"יש ויכוח": נתניהו חשף בעדותו את הריאליטי שבו הוא צופה

ביום השני לעדותו התייחס ראש הממשלה נתניהו גם לרעייתו שרה, ובין השאר גם סיפר כי בזמן שיש להם לבלות מול הטלוויזיה - הבחירה היא לרוב בריאליטי "המטבח המנצח"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
בנימין נתניהו, שרה נתניהו
צילום: חיים גולדברג, פלאש 90
הקישור הועתק

אז במה נתניהו צופה בסוף היום? את התשובה לשאלה סיפק ראש הממשלה בנימין נתניהו היום (רביעי), ביום השני של עדותו במסגרת תיק 4000, תיק בזק-וואלה, שבו הוא מואשם בשוחד, מרמה והפרת אמונים. ראש הממשלה חשף פרט מעניין מהרגלי הצפייה שלו ושל רעייתו, שרה נתניהו, כשנשאל על ידי עורך דינו עמית חדד "מתי אם בכלל יוצא לך לפגוש את רעייתך?", וסיפר כי לרוב הם מסיימים את היום, כשיש זמן לכך, מול ריאליטי הבישול המצליח של קשת 12.

"מעט מדי, לא מספיק", השיב נתניהו לשאלת פרקליטו על הזמן שבו הוא מבלה עם רעייתו. "אני מגיע הביתה ויש לנו זמן קצר. אחר כך יש ויכוח עם מה נרדמים בטלוויזיה. המטבח המנצח? בדרך כלל יש כניעה מצדי". בהמשך, הוסיף נתניהו על רעייתו: "יום שישי ושבת זה הזמן שלנו יחד".

אתמול, ביום הראשון לעדות, נתניהו גילה בקיאות מפתיעה בתוכנית טלוויזיה נוספת כשהשתמש בביטוי המשובש: "איי קייס מיי רייס", ולמעשה ציטט את דמותה של הקופאית כוכבה מ"קופה ראשית" בכאן 11.

נתניהו מואשם שקידם שינויים רגולטוריים שנאמדים במאות מיליוני שקלים בתמורה להשפעת הסיקור באתר וואלה, לטובתו. זאת לצד בעלי בזק לשעבר ורעייתו, שאול ואיריס אלוביץ', שנאשמים בשוחד, שיבוש מהלכי משפט והדחה בחקירה. כשנשאל היום במהלך עדותו מה ידע על נושאי השיחה של רעייתו שרה עם מילצ'ן, השיב נתניהו: "מעט מאוד, לפעמים הייתי מגלה בדיעבד, יש ביניהם קשר עצמאי ולשרה יש חיים משלה".