שעות לפני אירוע בהשתתפותו: קוונטין טרנטינו נדבק בקורונה
ביום שישי האחרון קוונטין טרנטינו הגיע להקרנה חגיגית של סרטו "היו זמנים בהוליווד", שהתקיימה במסגרת סדרת מפגשים מיוחדת איתו, וישב מול המוני מעריצים. היום, שעות לפני אירוע נוסף בהשתתפותו בסינמטק תל אביב, נודע כי הבמאי נדבק בקורונה

הבמאי ההוליוודי קוונטין טרנטינו כבר התאקלם היטב בישראל, ובשבוע שעבר הושקה בסינמטק תל אביב סדרת מפגשים מיוחדת איתו. ביום שישי האחרון הבמאי הגיע להקרנה חגיגית של סרטו "היו זמנים בהוליווד", אחריה התיישב לשיחה מול אולם מלא במעריצים - רק שהיום, שעות לפני אירוע נוסף בהשתתפותו, נודע כי טרנטינו נדבק בקורונה.
במסגרת הסדרה, הערב (א') הייתה אמורה להיערך בסינמטק הקרנה מיוחדת של "מצאת החמה עד צאת הנשמה" משנת 1996 בנוכחותו של טרנטינו (ששיחק בעצמו בסרט, אותו ביים רוברט רודריגז) - ולעשרות המעריצים הובטח כי טרנטינו יישא מספר מילים לפני הסרט. בסינמטק פרסמו הודעה לרוכשי הכרטיסים עם הידיעה על הידבקותו של הבמאי, והבטיחו שתינתן להם האפשרות לבטל את ההזמנה. בסינמטק אף בוחנים בימים אלה אופציות שונות, ושואפים להזמין את טרנטינו לאירועים נוספים בעתיד.
מסינמטק תל אביב נמסר: "כל מי שרכש כרטיס לאירוע ואינו מעוניין להגיע בשל השינוי יוכל לפנות למוקד השרות של סינמטק תל-אביב, ויישמר לו זיכוי במערכת או שיוחזר לו כספו - לפי בחירתו".
