ליאת אחירון: "אני יודעת שדיברתי אמת, לא ביקשתי רחמים"
כוכבת ערוץ הילדים לשעבר, שבתחילת השבוע ביקשה כסף "כדי לחיות", פרסמה סרטון נוסף שבו היא הודתה לחבריה על התמיכה - אבל גם דיברה על התגובות הקשות שקיבלה: "יש עליהום על הפוסט. אני לא ממש מעורה בו כי אני לא רואה מה קורה בתקשורת. אני רק מקבלת את ההדים ומבינה שיש שם המון רעל"

ליאת אחירון, כוכבת ערוץ הילדים לשעבר, שבתחילת השבוע פרסמה סרטון שבו חשפה את מצבה הכלכלי וביקשה כסף "בשביל לחיות, וכדי לעשות מהאומנות שלי כסף", פרסמה הלילה (בין רביעי לחמישי) סרטון נוסף. הפעם, אחירון ביקשה להודות לחבריה על התמיכה, דיברה על התגובות הקשות שקיבלה וגם ביקשה להרגיע: "למי שדואג לי - אני בטוב".
וכך פתחה אחירון את דבריה: "רציתי להגיד שאני אסירת תודה על הזכות שהייתה לי, עד היום, להיות בתוך המרחב הזה של החברים האלה, הרשת של החברים, שהייתה בתוך מעגל התגובות המצומצם שלי בפייסבוק, ולהגיד שהעליהום הזה שיש על הפוסט האחרון שלי - שאני תכלס לא ממש מעורה בו, כי אני לא רואה מה קורה בתקשורת, אני רק מקבלת את ההדים אז אני מבינה שיש שם המון רעל. ואני מכירה את התקשורת, אני לא מופתעת. לא כי התקשורת רעה - פשוט כי היא נוגעת בחלקים הרעים, יודעת לגרות את החלקים הרעים של בני האדם.
"במרחב הזה בינינו יש משהו מאוד יפה, אז תודה לכם שאף פעם לא נתקלתי מכם, החברים שלי, שמגיבים לדברים, לא נתקלתי ברעל. אז תודה", היא המשיכה. "מעריכה את זה, וגם רוצה להגיד שאני לא נבהלת ממה שקורה בחוץ. אני יודעת את האמת, אני יודעת שדיברתי אמת, אני יודעת שלא ביקשתי רחמים אליי, אני יודעת שאני לא אוהבת רחמים כלפיי. דיברתי אמת שהיא לא רק שלי, היא משותפת להרבה בני אדם, להרבה אומנים, להרבה נשים, גברים. אמת של קושי, של צמצום, של חלומות שלא מתממשים, של רצון לממש ייעוד לעומת מציאות, קושי מול דברים מבניים בתוכנו שמפריעים לנו. אז העזתי לחלום בגדול ולעשות את זה, ולשים את הדברים ככה, וזהו".
עוד אמרה: "הרצון שלי לשיתופי פעולה, והרצון שלי כבר לפתוח את המרחב לידיעה שיש פשוט רצון שלי להפיץ מתנות. זה לא קשור למי שיקבל או... כאילו, אני גם לא אוהבת לקבל מאנשים מתנות, וזה נראה לי פשוט - לא שאני איזה ישו, שופטת את עצמי וסולחת לעצמי... זה פשוט ממש כיף לתת. אני אוהבת לתת, ואני חושבת שהמתנה הכי גדולה שאני יכולה לתת זה בעיקר מה שמפעיל אותי, גם מתוך היכרות עם עצמי. זה מקומות שאנשים תקועים בהם בתוך תבניות שצריך, וזה מקטין אותם, אז תודה. יש לי כל כך הרבה מה להגיד, אני אשמור חלק מהתגובות לעת שאני קצת פחות עייפה ומסוחררת מהימים האחרונים, אבל... למי שדואג לי - אני ממש, ממש בטוב. ממש.תודה".
כאמור, בתחילת השבוע פרסמה אחירון סרטון שבו כתבה בין השאר: "אני צריכה כסף כדי לחיות. ואני צריכה כסף כדי לעשות מהאומנות שלי כסף. הייתי פעם 'מישהי' עם 'כוח' (לכאורה) וכסף וכעת כשאני יותר מתמיד אמיתית וקרובה לעצמי. אין לי איך להנגיש את זה".
זמן קצר לאחר מכן הודיעו חברי "לא כולל שירות" כי בכוונתם להתאחד למופע נוסף שכל הכנסותיו ייתרמו לאחירון, אולם שעה קלה לאחר מכן הודיעו כי בשל התנגדותה של אחירון - המופע לא יתקיים.
