mako
פרסומת

רוברטה וינצ'י, עידו פיינר

השף האהוב נמצא המסעדה האיטלקית בפרדס חנה-כרכור לפני יותר משנה. היום, גם הוא נמצא ביוזמת ME.N.U ומציע חוויות יוצאות דופן על מנת לרכך את המשבר

מערכת BLEND
mako
פורסם:
עידו פיינר
צילום: מתוך בלנד
הקישור הועתק

קצת על עצמי.

"עידו פיינר, נשוי לשי ואבא של דניאלה וגר בחוות 'קיימא בארותיים'. לפני קצת יותר משנה הצטרפתי לרוברטה וינצ'י. השותף שלי, רז, פתח את המסעדה לפני ארבע שנים בבית עם חצר בלב פרדס חנה-כרכור. יש לנו מסעדה משפחתית במלוא מובן המילה, כשלאווירה הזאת שותפים צוותי האירוח, המטבח והחווה. ביוני לפני שנה הקמנו יחד, רז ואני, את הרוברטס בורגר בהרצליה. ברוברטה וינצ'י אנחנו מעסיקים כ-50 עובדים, ובבורגר כ-15".

למה אתה הכי מתגעגע מתרבות הבילוי הישראלית?
"אני מתגעגע לאירוח החם והביתי. לעובדה שאני מגיש אוכל של שף ושלי זה מרגיש שהכל קורה בבית שלי".

איך העברת החודשיים האחרונים?
"על הפלנצ'ה של הבורגר, עבדנו שם במתכונת משלוחים".

יש דברים טובים שהיית לוקח מהתקופה הזו?
"ראיתי את הנאמנות והאהבה של הצוות למסעדות, ראיתי את הנאמנות והאהבה של הלקוחות למסעדות וגם זכיתי להיות יותר זמן בבית עם המשפחה".

סרט או סדרה טובה שראית בתקופה הזו והיית ממליץ?
"הריקוד האחרון. אני מת על ווינרים ומאוד מעניין לראות את הדרך של ג'ורדון, גם כשהיא לא קונצנזוס".

דרינק חדש שגילית בתקופה הזו?
"חזרתי לשתות ג'ין-קמפרי-טוניק שכבר הרבה שנים לא שתיתי".

לאיזה מקום בילוי שהוא לא שלך אתה מתגעגע?
"יש כל כך הרבה, מהקפה של הבוקר באגדת לחם או יעקבס, האוזריה בשישי בצהריים, דרך הבראנץ' של צ'יקטי, התירוץ לנסוע לעזבה או להתלבש יפה לפופינה".

איזה מנהג מהיום-יום הכי חסר לך?
"הסרוויס. להחליף את הלחץ מהעתיד בלחץ של ההווה".