mako
פרסומת

שאלון על הבר: ולאד דוחובניקוב, ביר גארדן - פאולנר

"חייבים להפסיק להתייחס לעבודה בחיי לילה כעבודה זמנית", "עובדים מתחילים צריכים להתמקד יותר בחוויית הבילוי ופחות במכירות" - ולאד דוחובניקוב (28, נשוי), ראש צוות בביר גארדן - פאולנר, בעל 12 שנים של ניסיון בחיי הלילה, ענה על השאלון החדש שלנו

מערכת BLEND
mako
פורסם:
הקישור הועתק

כמה שנים אתה עובד בחיי הלילה?
"12 שנה".

מה היה התפקיד הראשון שלך?
"פיקולו במועדון לילה בב''ש".

מה המשקה האהוב עלייך?
"ג'ין, ביפאיטר".

משהו שהיית רוצה לשנות בחיי הלילה בארץ?
"חווית השירות והאירוח טעונה שיפור בהרבה המקומות בארץ".

משהו שהסצנה בישראל מובילה בו?
"ברים שכוללים תפריט אוכל מושקע".

כשאתה יושב בבר, איזו מוזיקה אתה מעדיף ברקע?
"מעדיף מיינסטרים, אבל יותר מכל היפ הופ".

יש משקה שחזרת איתו מחו"ל וניסית להכניס לחבר'ה?
"פילס של פאולנר, קיימת רק ב''ביר גארדן של פאולנר''.

מה הדבר הכי מוגזם שקרה לך בזמן שעבדת?
"לקוח איים עליי, והייתי צריך לקרוא למאבטח שיוציא אותו".

ולאד דוחובניקוב
צילום: באדיבות המצולם

אפשר לנהל מערכת יחסים נורמלית ולעבוד בחיי הלילה?
"כן, אבל חייב תמיכה מלאה מבן או בת הזוג, וכמובן למצוא את האיזון הנכון".

מה לדעתך השילוב הכי טוב של אלכוהול ואוכל?
"בירה ודג".

ומאנץ' לילי מועדף?
"קייזרשמרן, קרעי פנקייק עם קצפת ודובדבני אמרנה. זה קינוח אוסטרי".

מנהג האלכוהול הכי מוזר שלך?
"לשתות צ'ייסרים של ג'ין".

הבר או מועדון הכי טוב שהיית בו בעולם?
"אימפריאל בר".

עם מי היית מתחלף אם היית יכול?
"מבסוט על המקום שאני נמצא בו, לא מעוניין להתחלף".

מי מודל החיקוי שלך?
"ליאור מאיר, מבעלי "הביר גארדן של פאולנר".

טיפ למתחילים?
"להתמקד יותר בחוויית הבילוי והאירוח, פחות במכירות".

בילוי מועדף?
"אווירה טובה ובירה".

טרנד ישראלי בחיי הלילה שחייב להיעלם?
"שהעובדים בחיי הלילה יפסיקו להתייחס לעבודה הזאת כעבודה זמנית".

בירה או קוקטייל?
"ברור שבירה".