mako
פרסומת

מסיבת מחתרת בת"א ברגע האחרון: "אם כבר סגר לפחות אחד שינקה רעלים"

תיעוד שהגיע לידי mako, חושף כי בזמן שבזמן שמדינה שלמה מתארגנת לקראת סגר הרמטי של שבועיים בתקופת החגים, יש כאלו שמעדיפים להמשיך להפר את ההנחיות ולקיים מסיבות לא חוקיות בתל אביב

מערכת BLEND
mako
פורסם:
מסיבת גג, אילוסטרציה
צילום: shutterstock_By Just Go Out There
הקישור הועתק

בזמן שהממשלה אישרה החמרה נוספת והידוק של ההגבלות למשך שבועיים בסגר הנוכחי, יש כאלו שעדיין מתעקשים להפר את ההנחיות ולארגן מסיבות לא חוקיות. תיעוד שהגיע לידי mako, מתוך קבוצת וואטסאפ הנקראת "המחתרת", חושף כי בעקבות ההחלטה על הסגר, המסיבה שהייתה אמורה להתקיים בין שישי לשבת הוקדמה להערב.

המארגנים מפיצים לינק לרכישה ומספר טלפון בצמוד לו, כך שמי שרוכש צריך לשלוח את עמוד הפייסבוק או אינסטגרם שלו בשביל לאמת ככל הנראה שלא מדובר במשטרה או גורמים לא רצויים אחרים. גורמים המעורים בפרטים סיפרו כי לא מדובר במסיבה הראשונה של המארגנים.

"אם כבר סגר לפחות אחד שינקה את הרעלים", נכתב בהודעה שנשלחה הלילה מאחד המארגנים, לאחר שהוחלט על הסגר ההרמטי. לפי אתר רכישת הכרטיסים, האירוע יתקיים בת"א ברופטוף כלשהו, אך ככל הנראה שאף אחת מהנחיות הממשלה תישמר באירוע.

מסיבת מחתרת

לא מדובר באירוע הלא חוקי הראשון שמתקיים בחיי הלילה בישראל. במהלך החודשים האחרונים מסיבות הטבע חוו עלייה מחדש, אך לא רק הם. פרסמנו כבר כאן ב-mako, על מקומות בילוי ברחבי הארץ כמו הסליק בחיפה או הזוזא בת"א, שקיימו מסיבות בכל זאת ונסגרו על ידי המשטרה לאחר הפרסום. מקומות נוספים נסגרו ברחבי הארץ, לאחר פעילות מבצעית יזומה של המשטרה.