לי סמלר, רובי - תל אביב
היא עובדת ברובי שברחוב ירמיהו כבר שנתיים ובמקביל גם סטודנטית לאמנות. סמלר (25) עונה על השאלון שלנו ונראה לנו שהיא קצת באובססיה לביונסה. תגיעו לסוף ותבינו
כמה שנים את בחיי הלילה?
"8 שנים".
מה היה התפקיד הראשון?
"ברמנית".
יש לך זיכרון ממסיבה שהיית בה ולא תשכח?
"מסיבת היומולדת שלי ברובי, חברה (אם אפשר לקרוא לה ככה) דפקה לי עוגה לפנים וכנראה גם את המוח, בואו נגיד שקמתי לצד הקיא שלי על הכרית בבוקר למחרת".
משהו שהיית רוצה לשנות בחיי הלילה בארץ?
"בנות שמצטלמות על מדרגות, ובגדול אולי שיהיה אסור לצלם".
כשאת יושבת בבר, את מעדיף מוזיקת אלקטרונית, היפ הופ או מיינסטרים ברקע ולמה?
"מיינסטרים, אבל ישן כזה hits 2002".
קונספט הבילוי המושלם מבחינתך?
"מסעדות עם אווירה, תמיד חייב אוכל ליד האלכוהול".
מה הבר או מועדון הכי טוב שהיית בו בחו"ל?
"Hakkasan בווגאס".
יש משקה שחזרת איתו מחו"ל וניסית להכניס לחברים? אם כן, איזה?
"ואי לא".
מה הדבר הכי מוגזם שקרה לך בזמן שעבדת?
"לא אשכח שמרגי ונועה קירל נכנסו לרובי".
משהו שהסצנה בישראל מובילה בו?
"לעשות שמח".
מה המשקה האהוב עלייך?
"ג׳ין אנד טוניק".
אפשר לנהל מערכת יחסים נורמלית ולעבוד בחיי הלילה?
"בוודאי. התשובה האהובה על הברמניות זה 'יש לי חבר' ולי יש כזה כבר 5 שנים".
מה לדעתך השילוב הכי טוב של אלכוהול ואוכל?
"יין לבן עם הכל".
ומאנץ' לילי מועדף?
"טוסט באבולעפיה".
מה מנהג האלכוהול הכי מוזר שלך?
"וואי אני הכי בנאלית".
עם מי היית מתחלפת אם היית יכול?
"ביונסה".
מי מודל החיקוי שלך?
"ביונסה".
טיפ למתחילים?
"תחשבו ביונסה".
צ'ייסר או קוקטייל?
"קוקטייל, אני מתה על קוקטיילים".
בילוי מועדף באור יום?
"לשבת במסעדה טובה, הכל כדי לא לבשל".
טרנד ישראלי בחיי הלילה שחייב להיעלם?
"שצועקים ״אהההההההה״ כשמרימים צייסר".