אוראל קמחי, מסעדת פופינה
קמחי, שבעבר זכה בתואר "השף הטוב בעולם", פתח את המסעדה האהובה שלו לפני יותר מ-7 שנים. היום, גם הוא נמצא ביוזמת ME.N.U ומציע חוויות יוצאות דופן על מנת לרכך את המשבר
קצת על עצמי.
"אוראל קמחי, נשוי להדר ואבא לשניים. מסעדת 'פופינה' היא הילד השלישי שנמצא איתי כבר 7 וחצי שנים. אני מעסיק כ-60 עובדים שגם הם כמו ילדים בשבילי".
למה אתה הכי מתגעגע מתרבות הבילוי הישראלית?
"אני הכי מתגעגע ליכולת לצאת למסעדה, לשבת על הבר, לשתות, לאכול וליהנות מחברה טובה של אשתי".
איך העברת החודשיים האחרונים?
"הייתי בבית בהתחלה ודי נהניתי. שיפצתי דברים, בניתי דברים, הייתי המון במטבח ובישלתי, ואז התחלתי לעבוד על משלוחי האוכל הביתה מהפופינה".
אם אתה צריך לבחור, איזו מנה אתה הכי ממליץ להזמין מהפופינה? המנה שאתה הכי מחובר אליה רגשית.
"עוף מושחת. זו המנה האהובה עלי בתור אוהב שומן ידוע... היא איתנו מהפתיחה של המסעדה והיא מהמנות שמצליחות על הטייק הראשון כשמנסים אותן".
יש דברים טובים שהיית לוקח מהתקופה הזו?
"הייתי לוקח לשגרה של אחרי הקורונה את זמן האיכות עם המשפחה והיכולת להנות משנ"צ".
סרט או סדרה שראית בתקופה הזו והיית ממליץ?
"ראיתי את כל נטפליקס בגדול, אבל "הריקוד האחרון" על מייקל ג'ורדן ניצח את כולם, כרגיל. ואני אומר את זה כאחד שהוא לא חובב כדורסל בכלל. מומלץ מאוד".
יש דרינק חדש שגילית בתקופה הזו?
"יש ג'ין פנטסטי שנקרא "נורדס" ואת בקבוקי הבטא (בעיקר הארגמן) של יקב ברקן ועידו לוינסון".
לאיזה מקום בילוי שהוא לא שלך אתה מתגעגע?
"יש מלא!!! אואזיס, אנימאר, טאיזו, פרונטו, האנוי ועוד מלא מלא מלא. יש לנו פה בארץ המון מקומות נהדרים".
איזה מנהג מהיום-יום הכי חסר לך?
"בעיקר חסר לי הקפה בכל בוקר על המרפסת בפופינה".
