mako
פרסומת

דה רוק איז שייקינג

מעריציו של דה רוק התחננו במשך תקופה שיפרסם את המתכון למרגריטת האבטיח שלו. לפני מספר ימים הוא סוף סוף הגשים להם את החלום וריגש אותם (וגם אותנו): "יצרתי את הטקילה בשביל לחבר בין בני אדם"

מערכת BLEND
mako
פורסם:
הקישור הועתק

דה רוק עם ההפתעה למעריצים
צילום: מתוך האינסטגרם

אתם לא מדמיינים, השם של המשקה הוא שילוב השם של הטקילה והמילה מרגריטה. לפי מה שאנחנו יודעים, ג'ונסון הוא ממציא המתכון ובסרטון שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו לפני כמה ימים הוא גם משתף איך להכין את המשקה סוף סוף.

"הקיץ כבר כאן והגיע הזמן. אני יודע שחיכיתם ושאלתם על זה - ואני סוף סוף הולך ללמד אתכם איך להכין את משקה הקיץ, 'טרמנה אבטיח'", הכריז דה רוק בסרטון. "יצרתי את טרמנה במטרה אחת ברורה: לקרב אנשים ולמרות כל הטירוף שחווינו, זה כל כך מספק לראות כל כך הרבה אנשים מסביב לעולם נהנים מהטקילה. אני מודה לכם באמת מעומק ליבי. תודה".

ולאחר הנאום המרגש, ג'ונסון שיתף במתכון, אותו שמרנו והבנו גם לכם. גם אם לא הצלחתם להתארגן על הטקילה של דה רוק, אתם יכולים פשוט להשתמש בטקילה סילבר במקום. תהנו.

מנריטה אבטיח (6 מנות)

מרכיבים:
350 מ"ל טרמנה בלאנקו (או כל טקילה סילבר אחרת)
180 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
90 מ"ל טקטר אגבה
150 מ"ל מים
12-18 חתיכות אבטיח טרי

תהליך ההכנה:
שופכים לשייקר את האבטיח, נקטר אגבה והמים ובעדינות מועכים הכל. מוסיפים את מיץ הלימון והטקילה, ולאחר מכן קרח. מנערים חזק ומוזגים לכוסות על קרח חדש. לקישוט אפשר להשתמש בסלייס ליים או חתיכת אבטיח.