שיא ישראל לגולדין, שסיים 5 באליפות העולם
צפו: בן ה-18 ממכבי נהריה שיפר את שיאו שלו וקבע 1:58:64 ב-200 מטר גב


יומה האחרון של אליפות העולם לנוער בשחייה שברומניה, נחתם הערב (ראשון) עם גמר ישראלי, לאחר שאוקאן גולדין העפיל לגמר משחה 200 מטר גב. שם, השחיין בן ה-18 הביא הרבה כבוד כשסיים במקום החמישי עם 1:58:64 - ושיפר את שיאו הישראלי.
הגמר היה הגמר השני של גולדין, לאחר שסיים במקום השישי בגמר ל-100 מטר גב, שהיה ביום השני לאליפות. שלושה מתוך ארבעת נציגי ישראל באליפות התחרו היום: אוקאן גולדין, אופיר שמחה ולב שטיינברג.
במוקדמות, גולדין רשם הישג בולט במיוחד במשחה ל־200 מטר גב, כאשר קבע זמן של 1:59.48 דקות, שהציב אותו במקום השלישי הכללי והבטיח לו כאמור כרטיס לגמר היוקרתי.
שטיינברג התחרה באותו משחה ל-200 מטר גב, ועצר את השעון על 2:03.70 דקות, תוצאה שהציבה אותו במקום ה־21 הכללי. אופיר שמחה התחרתה במשחה ל־200 מטר חופשי, סיימה בזמן של 2:08.20 דקות, ודורגה במקום ה־33 הכללי.