העיר אדומה: 34:40 להפועל ראשל"צ בדרבי
צפו. שניידר וגונן (9 שערים כ"א) הובילו. 30:34 להפועל אשדוד על מכבי ת"א


הקרב על המקום השלישי מתחמם לאחר שהפועל אשדוד גברה בביתה על מכבי ת"א ואליהן נצמדה גם בני הרצליה שגברה על עירוני רחובות. נס ציונה בורחת מהתחתית לאחר ניצחון שני ברציפות, הפעם על הפועל קרית אונו.

בני הרצליה – עירוני רחובות 28:33 (16:18)
הפתיחה הייתה של הרצליה ומילאן גוסטוביץ` קבע 2:7 כבר אחרי 8 דקות. המארחת המשיכה להיות דומיננטית ולמרות שהאורחת הצליחה לצמק מעט, ניב צורף כבש בפנדל והרצליה סיימה את המחצית ביתרון 16:18.
המארחת המשיכה להוביל גם במחצית השנייה וגם כשרחובות כבר התקרבה נמניה גויקוביץ` ושחר לוסטיגמן סגרו את המשחק סופית בדקות האחרונות. בסיום: 28:33 להרצליה שמבססת את מעמדה במקום הרביעי בטבלה. רחובות עם הפנים למשחקי הבית התחתון.
כבשו לבני הרצליה: ניב צורף, יוסי אפו, מילאן גוסטוביץ` ונמניה גויוקוביץ` 5 שערים כ"א, דניס ינקובסקי, אסף אוחיון ושחר לוסטיגמן 4 כ"א, אראל צייטלר 1.עצירות שוערים: איגור צ'רניקוב 9 עצירות
שפטו: דור לרון ומתן לינדנבאום
הפועל קרית אונו – א.כ נס ציונה 38:32 (20:17)
קרב תחתית משמעותי עבור שתי הקבוצות שרוצות להגיע במומנטום טוב לבית התחתון. הפתיחה הייתה שקולה ולוח התוצאות הראה על שוויון 5:5. סטפן דמיאנוביץ` קבע 7:10 לנס ציונה שהמשיכה להיות טובה יותר וסיימה את המחצית ביתרון של שלושה שערים.
היתרון של נס ציונה צמח במחצית השנייה ופנדל של דמיאנוביץ` קבע 28:34 לאורחת שלמעשה סיים את המשחק. הטייגרים רושמים ניצחון שני ברציפות ובורחים מהתחתית בעוד קרית אונו נשארת במקום הלפני אחרון עם 4 נקודות בלבד.
כבשו להפועל קרית אונו: נמניה סקרוביץ` 9 שערים, עידו צ`רנובילסקי ואור פלח 6 כ"א, אסף שני 4, רועי דזלדטי וניקולה סקרוביץ` 2 כ"א, אופק רוזנבוים, ולדימיר דז`קיץ` וטל גלילי 1 כ"א.
עצירות שוערים: עוז יצחק 8 עצירות, יהונתן בן שטרית 6
כבשו לנס ציונה: גוראן קרסטבסקי 9 שערים, אפק דגני 7, שליו אהרוני 5, סטפן דמיאנוביץ` 4, דליבור סוקיץ`, עידו בדור וליאור קוזניץ 3 כ"א, אביעד בן זימן 2, אופיר כהן וירין ברטל 1 כ"א.
עצירות שוערים: אלון רוצבי 16 עצירות, טולי ליבגוט 1
שפטו: שלומי בר און ודודי לוין
באר שבע חיפשה נקודות ראשונות העונה בעוד חולון לא רוצה לא לסיים את הליגה הסדירה בבית התחתון. לפני המשחק שתי הקבוצות עמדו דקת דומיה לזכרו של העיתונאי אילן שי ז"ל שדאג לסקר באופן שוטף את משחקיה של מ.כ באר שבע.
הפתיחה הייתה שייכת לאורחת כשריף כהן קבע 6:10 אחרי 15 דקות, דוראל בן סעדון החטיא פעמיים (כולל פנדל) ולמרות שבאר שבע הצליחה להתקרב המחצית הראשונה הסתיימה ביתרון של שלושה שערים לחולון.
מילוש סאביץ` צימק בתחילת המחצית השנייה אבל אור לוי קבע 18:21 לחולון. באר שבע עוד ניסתה להישאר בתמונה אבל קאיו ויניסיוס ופטריק אובינה כבשו לקראת הסיום והכריעו. בסיום: 29:33 לחולון שנצמדת למקום השישי, באר שבע מנגד עדיין ללא נקודות.
כבשו ל-מ.כ באר שבע: מילוש סאביץ` 9 שערים, דושה באלינט 7, נוי פיירמן 4, דוראל בן סעדון ומיכאלו ריסטיץ` 3 כ"א, ספאסוי גאצ`ביץ`, דין פרלוב ורביד נוימן 1כ"א.
עצירות שוערים: שגיא בוניס 12 עצירות
כבשו ל-מ.כ חולון: קאיו ויניסיוס 8 שערים, אור לוי, עמית רייניסברג וריף כהן 5 כ"א, פיליפ קאלו ואורי שחר 3 כ"א, נאור כהן 2, לואיק בקסו ופטריק אובינה 1 כ"א.
עצירות שוערים: פאבל מיסקביץ` 11 עצירות, אור כנעני 9.
שפטו: אמנון יעקובוביץ` ושי כהן