mako
פרסומת

ארסנל מרוצה: וילה הפסידה 1:0 לאברטון

הווילאנס הופתעו בבית, הפער בפסגה: 7 נקודות. 0:0 בין ניוקאסל לוולבס

פורסם:
(Photo by Alex Pantling/Getty Images)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(Photo by Alex Pantling/Getty Images)
(Photo by Alex Pantling/Getty Images) | צילום: ספורט 5

אחרי ערב מרתק, היום (ראשון) הפרמייר ליג הביאה איתה שני משחקים בלבד. ניוקאסל איכזבה בענק עם 0:0 אצל נועלת הטבלה וולבס, אבל האכזבה האמיתית הגיעה מאסטון וילה שפספסה הזדמנות לצמצם את הפער מארסנל לארבע נקודות אחרי שחטפה 1:0 ביתי מאברטון.

אסטון וילה - אברטון 1:0
ניצחון אחד בלבד בארבעה משחקים - זה הרצף בו הווילאנס נמצאים בליגה וככה אי אפשר לאיים על האליפות. הקבוצה של אונאי אמרי הייתה חייבת לנצח, אבל כשלה מול הטופיז העיקשים והבלתי צפויים ונשארה במקום השלישי, עם אותה כמות נקודות כמו מנצ'סטר סיטי.

השער היחיד במשחק הגיע בדקה ה-59 אז דווייט מקניל ניצל טעות בהגנת אסטון וילה כדי לאיים על השער. אמיליאנו מרטינס הדף, אבל תיירנו בארי היה במקום כדי להשתלט על הריבאונד ולהקפיץ פנימה. בזכות הניצחון, אברטון קפצה למקום העשירי, לפחות באופן זמני.

וולבס - ניוקאסל 0:0
המגפייז נמצאים במגמת שיפור ונאבקים שוב על כרטיס לליגת האלופות, אבל רצף של שלושה ניצחונות ליגה הסתיים לו בצורה מפתיעה. ניוקאסל שלטה באופן מוחלט במוליניו מול הזאבים החלשים, אבל לא הצליחו למצוא את הרשת ולא ממש איתגרו את ז`וסה סה.

מן העבר השני, וולבס יכולה להיות די מרוצה מהתוצאה ובעיקר מהעובדה שהיא סופרת משחק רביעי רצוף ללא הפסד. כעת, הזאבים עם שמונה נקודות ורחוקים ארבע בלבד מלעקוף את דרבי קאונטי, שמחזיקה במאזן העונתי הגרוע בתולדות הפרמייר ליג.