הוגו בוס: 1:4 לליברפול על ניוקאסל
צמד לאקטיקה, שער ובישול לווירץ. 0:4 לארסנל על לידס, 2:3 דרמטי לצ'לסי


אחרי ההפסד למנצ`סטר יונייטד, ארסנל התאוששה והביסה הערב (שבת) 0:4 את לידס, כשהיא מתבססת בפסגה ופותחת פער של 7 נקודות ממנצ`סטר סיטי ואסטון וילה, להן משחק חסר.
ליברפול - ניוקאסל 1:4
אחרי ההפסד לבורנמות' בשבוע שעבר, ה'רדס' הוציאו עצבים באמצע השבוע בליגת האלופות עם 0:6 על קרבאח והערב הציגו את אחד המשחקים הכי טובים שלהם העונה בליגה. אנתוני גורדון עוד העלה את ניוקאסל ליתרון בדקה ה-36, אבל החל מאותו רגע זה היה המופע של פלוריאן וירץ והוגו אקטיקה. הגרמני בישל נפלא לחלוץ הצרפתי את השוויון בדקה ה-41, ושתי דקות לאחר מכן אקטיקה השלים צמד עם ביצוע מלוטש. הגרמני הוסיף שער משלו בדקה ה-67 אחרי בישול של סלאח, איברהימה קונאטה קינח בתוספת הזמן.
לידס - ארסנל 4:0
התותחנים עלו למשחק ללא בוקאיו סאקה, שנפצע בחימום. המחליף שלו נוני מדואקה היה אחראי לשני השערים הראשונים. בדקה ה-27 הוא הרים כדור לרחבה ומרטין סובימנדי, קטן הקומה, נגח מעל כולם וקבע 0:1 למוליכת הפרמיירליג. 9 דקות לאחר מכן מדואקה הגביה כדור קרן, וקארל דארלו הדף את הכדור לשערו הוא וזה 0:2 לאורחים.
A COMMANDING PERFORMANCE ON THE ROAD pic.twitter.com/aJIihFLzwb
— Arsenal (@Arsenal) January 31, 2026
במחצית השניה, ארסנל המשיכה להפגין את עליונותה. בדקה ה-69, גבריאל מרטינלי ביצע פעולה נהדרת בקו ימין והמחליף שלח כדור רוחב לתוך הרחבה - ויקטור יוקרש הקדים את הבלם שלו והבקיע את שערו השישי העונה. בדקה ה-86, גבריאל ז`סוס, מחליף נוסף, כבש בסיבוב וקבע 0:4.
צ`לסי - ווסטהאם 2:3
משחק נפלא קיבלנו בסטמפורד ברידג` במפגש בין שתי הלונדוניות. הפטישים היממו את המארחת עם שערים של ג`ארד בואן וסאמרוויל שקבעו 0:2 במחצית הראשונה, אבל המאמן ליאם רוסניור ביצע חילוף משולש עם פתיחת החצי השני כאשר זרק למערכה את מארק קוקורייה, ז`ואאו פדרו ווסלי פופאנה, וצ`לסי פשוט השתלטה על המשחק. פדרו וקוקורייה קבעו 2:2 בדקות ה-57 ו-70, ופדרו גם בישל לאנצו פרננדס את ה-2:3 בתוספת הזמן. המשחק הסתיים עם מהומה בה הורחק ז`אן-קלר טודיבו מווסטהאם.
הדרמה הגדולה של משחקי השבת. שער שוויון של בטו עמוק בתוך תוספת הזמן העניק לטופיז נקודה יקרה והשאיר אותה במקום השמיני בטבלה. את השער לברייטון (מקום 13) כבש פסקל גרוס בדקה ה-73.
וולבס - ברונמות` 2:0
הקבוצה של אנדוני איראולה רושמת ניצחון חוץ חשוב במוליניו בעקבות הופעה נהדרת של ג`ורג`ה פטקוביץ` בשער. קרופי ג`וניור (33) בשער נהדר ואלכס סקוט (90+1) כבשו לאורחים. וולבס נותרה במקום האחרון, בורנמות בורחת מהתחתית.