mako
פרסומת

שער בתוספת הזמן נתן לשמרוק את האליפות ה-17

אירלנד: אומן כבש ראשון, בנסון השווה, אך דין קלי הבקיע בדקה ה-94 והעניק לירוקים-לבנים 1:2 מול UC דאבלין. המאמן, מייקל אוניל: "הישג מופלא"

פורסם:
הקישור הועתק
מייקל אוניל ודין קלי חוגגים את האליפות
מייקל אוניל ודין קלי חוגגים את האליפות | צילום: מערכת ONE

שלושה הפסדים ויחס שערים של 8:2 יש לשמרוק רוברס בליגה האירופית, אך למרות המאזן הלא כל כך מחמיא, לירוקים-לבנים יש סיבה לחגיגות.

מחזור אחד לתום עונת 2011/12, הצליחו חניכיו של מייקל אוניל לנצח 1:2 את UC דאבלין ולזכות באליפות כשהם עם 74 נקודות לעומת 70 נקודות של סליגו רוברס, במשחק שנדחה ב-24 שעות בגלל ההצפות הקשות שיש בבירת אירלנד.

שחקני שמרוק ידעו שרק ניצחון יבטיח להם אליפות 17 במספר ובדקה ה-68 עלו ל-0:1 משערו של קן אומן, אך שתי דקות לאחר מכן היה זה רוברט בנסון שכבש והשווה ל-1:1. נגמר? ממש לא.

בדקה ה-94 היה זה דין קלי שכבש את השער היקר וגרם לאוהדי הקבוצה להוציא את השמפניות ולהצטרף לשחקנים לחגיגות הליליות.

המאמן, מייקל אוניל אמר בסיום כשהוא מאושר ונרגש: "זהו הישג מופלא של השחקנים, הם ראויים לכל הקרדיט על כך. הם היו מעולים כל העונה, זו אליפות מוצדקת וכל אחד ואחד מחניכיי נתן את כל כולו".

שחקני שמרוק חוגגים אליפות אחרי השער הדרמטי
שחקני שמרוק חוגגים אליפות אחרי השער הדרמטי | צילום: מערכת ONE
אוהדי שמרוק בביקור בבלומפילד מול בני יהודה. סיבה למסיבה (שי לוי)
אוהדי שמרוק בביקור בבלומפילד מול בני יהודה. סיבה למסיבה (שי לוי) | צילום: מערכת ONE
אוהדי שמרוק. זכו באליפות  (שי לוי)
אוהדי שמרוק. זכו באליפות (שי לוי) | צילום: מערכת ONE
אוהד שמרוק מראה מה היא גאוותו (שי לוי)
אוהד שמרוק מראה מה היא גאוותו (שי לוי) | צילום: מערכת ONE