mako
פרסומת

עכשיו זה רשמי: גרנט עוזב את פרטיזן בלגרד

המאמן כינס מסע"ת ובה סיפר: "אני עוזב מסיבות אישיות שאעדיף לא לפרט, רציתי להישאר אבל אלו החיים. האוהדים תמכו על אף ההפסדים בדרבי"

פורסם:
הקישור הועתק
אברהם גרנט. לא יישאר בפרטיזן (עמית מצפה)
אברהם גרנט. לא יישאר בפרטיזן (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

אחרי שהבטיח את האליפות עם פרטיזן בלגרד, חמישית ברצף של המועדון, כינס היום (חמישי) מאמן הקבוצה אברהם גרנט מסיבת עיתונאים בה הודיע באופן רשמי כי הוא עוזב. קשה להגיד שזה היה מפתיע אחרי שכבר לפני מספר ימים הודיע סוכנו פיני זהבי, כי הוא ינצל סעיף בחוזה שמאפשר לו לסיים את דרכו במועדון הסרבי.

גרנט הגיע לפרטיזן בינואר כשהוא עם 10 נקודות יתרון בטבלה, ועל אף הזכייה בתואר, בסרביה זוכרים לו בעיקר שלושה משחקי דרבי בהם הפסיד לכוכב האדום בלגרד, משחק שעבור האוהדים שווה גם יותר מתואר.

"אני עוזב מסיבות אישיות שהייתי רוצה לשמור לעצמי, קיוויתי להישאר עוד אבל החיים הם לפעמים בלתי צפויים", פתח גרנט את דבריו.

"אני עצוב לעזוב, אבל גם אני, גם המועדון וגם האוהדים צריכים להסתכל קדימה. בחרתי לנצל את הסעיף בחוזה שמאפשר לי לעזוב לפני תום החוזה וכבר לפני שבוע החלטתי על כך".

גרנט סיים את דבריו ואמר: "חינכו אותי להסתכל על הצד החיובי של הדברים וזה מה שאני מתכוון לעשות, אקח איתי זכרונות נפלאים מבלגרד. אני יכול להבין שהאוהדים היו מאוכזבים אחרי ההפסדים בדרבי לכוכב האדום, אבל הם המשיכו לתמוך בנו וככה זה צריך להיות. שחקנים ומאמנים באים והולכים אבל המועדון גדול יותר מכולנו".

אברהם גרנט. דווקא רצה להישאר (עמית מצפה)
אברהם גרנט. דווקא רצה להישאר (עמית מצפה) | צילום: מערכת ONE

המועמד העיקרי להחליף את גרנט הוא מאמנה לשעבר של הקבוצה, ולאדימיר ורמזוביץ', שקלח אליפות עם המועדון ב-2005. הישראלי ייסע לאנגליה לפגוש חברים לטענתו, אך יחזור על מנת לנהל ביום ראשון את משחקו האחרון במדי פרטיזן, שתארח את נועלת הטבלה מטאלאץ'. שמו כבר הוזכר כמועמד לבולטון שבסופו של דבר ירדה ליגה, כמו גם לאסטון וילה.