
קשר נבחרת ישראל ושחקנה של לאריסה היוונית, סלים טועמה, שיחק אמש (ראשון) 80 דקות בניצחון קבוצתו 0:3 על פאניוניוס והוסיף גם כיבוש לסטטיסטיקה האישית שלו, רגע לפני סיום הליגה הסדירה ביוון.
"זה מרגיש מעולה לחזור ולשחק, בטח אחרי תקופה של שלושה שבועות בהם לא שיחקתי", אמר טועמה ל-ONE. הקשר יסיים בעוד שבוע את העונה ביחד עם קבוצתו וזאת לאחר שלאריסה לא הצליחה להתברגל לפלייאוף העליון של הטבלה (מקומות 1-5).
"ביום שבת הקרוב יש לנו משחק אחרון לעונה, נגד קבוצה שקרובה לרדת לליגה השניה, לבאדיאקוס. אנחנו יכולים לנצח אותם ואז לסיים במקום השישי המכובד", הסביר טועמה.
"אם לא ננצח, כנראה נסיים את העונה במקום השמיני, אבל בכל מקרה, העונה הזו מבחינת מטרות כבר נגמרה ועכשיו נותר להתחיל ולהתכונן לעונה הבאה", הוא הוסיף.
חזרתו של טועמה למגרשים לאחר עונש הרחקה של שבועיים בשל ספיגת שבעה כרטיסים צהובים, כנראה מסמנת גם את עתידו של בעונה הבאה בשורות הקבוצה, שכן יש לו חוזה לשנתיים נוספות במועדון ועם החלפת המאמן, נראה שדברים מתחילים להסתדר עבורו: "אני מאוד שמח לחזור ולשחק וכמובן שגם כיף להבקיע".

טועמה דיבר על עתידו: "לגבי העונה הבאה, יש לי חוזה לעוד שנתיים, אני מאוד מרוצה כאן וטוב לי. המאמן החדש שהגיע עשה כאן סדר חדש, הוא הפך את הקבוצה בצורה חיובית ועשה שינויים טובים". עוד הוא הוסיף: "אני למדתי בכדורגל שהכל אפשרי, אבל כרגע טוב לי ואני לא רוצה ללכת לשום מקום אחר. אני מקווה להמשיך ולהשתפר כאן בשורות הקבוצה גם בעונה הבאה".

החזרה לכושר של טועמה בוודאי גורמת לו לחשוב על חזרה לסגל נבחרת ישראל ולאור החלפתו של המאמן, הוא יודע שעליו להתאמץ אפילו עוד יותר על מנת למשוך את תשומת ליבו של פרננדז: "יש מאמן חדש לנבחרת ואני מקווה שכשהוא יתחיל לראות שחקנים ולבחון מי בכושר, אז אהיה ברשימה שלו. אשמח מאוד להיות מוזמן על ידי פרננדז. זו תמיד גאווה לשחק בנבחרת ישראל".
"אני לא מכיר אותו באופן אישי" המשיך טועמה, "אבל אני מקווה שסוף סוף נצליח לעשות משהו עם הנבחרת, ושהיא תצליח. הקהל חשוב לנו מאוד".