קולאוטי כבש ב-2:2 של מנשנגלדבאך עם הופנהיים
בונדסליגה: דאאמס כבש ראשון לגלדבאך, חלוץ נבחרת ישראל הכפיל, אך איביסביץ' וקרלוס אדוארדו קבעו שוויון. בלגיה: 1:3 לגנק מול לוקרן, ברדה כבש

המחזור ה-23 של הבונדסליגה נפתח הערב (שישי) עם 2:2 בין הופנהיים לבורוסיה מנשנגלדבאך. רוברטו קולאוטי שיחק 84 דקות וכבש את השני של קבוצתו.
האורחים פתחו טוב יותר ועלו ליתרון בדקה ה-31 מפנדל של פיליפ דאאמס. גלדבאך עלתה בהתלהבות גם למחצית השניה וכעבור שש דקות הכפילה את התוצאה משער שנוי במחלוקת. בובאדייה נגח לכיוון השער ורוברטו קולאוטי שספק היה בנבדל דחק מקו השער את השני של קבוצתו במשחק ואת החמישי שלו העונה.
הופנהיים לא התכוונה לוותר והחלה להפעיל מכבש לחצים שהשתלם לה בדקה ה-69 לאחר ש-ודאד איביסביץ' קיבל כדור במרכז הרחבה ומול שער ריק כבש את השער המצמק.
חלוצה של נבחרת ישראל הוחלף בדקה ה-84 ע"י רוב פרנד וכעבור חמש דקות ראה את קבוצתו סופגת את שער השוויון מפנדל מוצלח של קרלוס אדוארדו.
בלגיה: גנק חזרה מפיגור ל-1:3 מול לוקרן, ברדה כבש

ארבע דקות לסיום קופה האורח הורחק ובדקה ה-88 נסגר הסיפור עם השער שלישי של המקומיים, אותו כבש אורלנדו. ברדה השלים 90 דקות בצד המנצח, כמו גם זיו וסטרול אצל המפסידה. גולן עלה למגרש רק בדקה ה-86.