ליגיונרים: ארבייטמן ודודו ביטון הבקיעו
עוד ניצחון לגיא לוזון, בכורה וגם בישול לבן שהר בהפסד הרטה ברלין

סטנדארד ליאז' אמנם נוצחה בליגה האירופית בשבוע שעבר ונקטע לה רצף של 13 ניצחונות, אבל גיא לוזון כבר סופר מחדש: אחרי שהתאושש על לוקרן בליגה, המאמן הישראלי פגש את ווייט סטאר בריסל בגביע, העלה הרכב יחסית משני, בדרך ל-0:4 קליל על היריבה מליגת המשנה. דודו ביטון עלה מהספסל במחצית, ו-7 דקות לסיוםהראה שלא שכח איך עושים זאת, כשכבש את השער האחרון במשחק.
במקביל, ליאור רפאלוב שותף רק ל-13 הדקות האחרונות בניצחון ברוז' 0:1 על אוגנארדה מהליגה השלישית. מי שחשב שיהנה מערב מוצלח יותר הוא שלומי ארבייטמן, שהבקיע שער שיוויון לקבוצתו מונס אצל האקסית שלו ווסטרלו, אלא שאחרי 1:1 המשחק הלך לפנדלים, שם מונס נכנעה 4:3.
בהולנד, דן מורי קיבל 11 דקות ב-1:3 של ויטסה על רידנקרק ובגרמניה בן שהר ערך הופעת בכורה העונה במדי הרטה ברלין ואף בישל את השער היחידי של קבוצתו, אבל הרטה הפסידה 3:1 לקייזרסלאוטרן מהליגה השנייה והודחה. לעומת זאת, אלמוג כהן (64 דקות) ואינגולשטאט יהיו בסיבוב השלישי אחרי שניצחו 0:2 בחוץ את פרנקפורט 1899.