ב-28 דקות: שלושער לקיין ב-0:5 על שטוטגרט
וגם: אאוגסבורג הדהימה את לברקוזן, הצגה של דיומנדה ב-0:6 של לייפצייג


המחזור ה-13 בבונדסליגה נמשך היום (שבת) עם שישה משחקים, כשבמוקד באיירן מינכן המשיכה בשלה והתבססה בפסגה עם 0:5 מוחץ על שטוטגארט.
באיירן מינכן - שטוטגרט 0:5
הארי קיין עלה מהספסל וכבש שלושער בהתפוצצות של הבווארים שהתבססו בפסגה. האלופה עלתה ליתרון כבר בדקה 11 כשקונראד ליימר סיים במהלך נפלא עם עקב לרשת. רגע לפני ההפסקה שער של ניקולאס נארטי לשטוטגרט נפסל בנבדל, ובמחצית השנייה נכנס קיין ותוך חמש דקות בלבד (66) כבש את השני של באיירן עם בעיטה חדה מ-25 מטר. בדקה 75 יוסיפ סטנישיץ` הוסיף את השלישי, ואם זה לא הספיק לשטוטגרט אחר כך לורן אסיניון הורחק אחרי שעצר ביד כדור ברחבה והעניק פנדל, שאותו קיין תרגם לשער נוסף (82) ובהמשך האנגלי השלים שלושער בנגיעה (88) מקרוב אחרי בישול של מייקל אוליסה.
אאוגסבורג - באייר לברקוזן 0:2
המארחת, שהחלה את המחזור בתחתית, סיפקה הצהרת כוונות מרשימה והנחילה ללברקוזן הפסד חוץ שני ב-40 משחקי בונדסליגה. היא פתחה נהדר עם הופעה גדולה של דימיטריוס גיאנוליס, שכבש את השער הראשון כבר אחרי שש דקות ובישל את השני לאנטון קאדה (28), בעוד לברקוזן לא הצליחה למצוא מענה, וראתה את הפער שלה מהפסגה גדל ללא פחות מ-14 נקודות.
ר.ב לייפציג - פרנקפורט 0:6
המארחת לא ריחמה על היריבה שלה בצמרת הערב. זה התחיל בדקה החמישית משער של קונראד הארדר, כשכריסטוף באומגרטנר הכפיל 26 דקות מאוחר יותר. יאן דיומנדה קבע 0:3, שתי דקות לתוך המחצית השנייה, והשלים צמד בדקה ה-55. דייוויד ראום קבע 0:5 בדקה ה-62, ואחרי 3 דקות דיומנדה השלים שלושער גדול, וקבע את תוצאת המשחק. לייפציג נמצאת כעת במקום השני, בעוד פרנקפורט יוצרת מהשישייה, כשהיא במקום השביעי.
תוצאות נוספות
וולפסבורג - אוניון ברלין 1:3
היידנהיים - פרייבורג 1:2
קלן - זנקט פאולי 1:1