mako
פרסומת

ממשיכה לרוץ: 0:2 לקומו על ססואולו

לייפציג מעדה מול גלאדבך, ראן השיגה 0:1 על מץ. 0:1 לחטאפה על אלצ`ה

פורסם:
(GETTY)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(GETTY)
(GETTY) | צילום: ספורט 5

ממשיכים. ליגת העל שלנו תחזור מחר אחרי פגרה של שלושה שבועות, אך הליגות ברחבי אירופה סופרות כבר מחזור שני מאז היציאה לחלון הנבחרות והערב (שישי) נערכו ארבעה משחקים בחמשת הליגות הבכירות ביבשת.

קומו - ססואולו 0:2
ההפסד האחרון של הקבוצה של ססק פבריגאס היה אי שם ב-30 באוגוסט. מאז, שמחה וצהלה במי שבעונה שעברה עוד ענתה לשפ העולה החדשה. אנסטסיוס דוביקאס ואלברטו מורנו (מבישול של ניקו פאס) הבטיחו שבוע נוסף במקום השישי לקבוצה המרעננת של הסריה A. 

 

 

מץ - ראן 1:0
בצרפת, האורחת השיגה ניצחון רביעי ברציפות וטיפסה זמנית למקום הרביעי על חשבון הקבוצה המקומית שנותרה מתחת לקו האדום. בריל אמבורו בישל לולנטין רונייה בדקה ה-22. היריבה הבאה של הקבוצה אחת הקבוצות הכי חמות בליגה: המוליכה פ.ס.ז`. צפו>>>

פרסומת

מינשנגלאדבאך - לייפציג 0:0
אחרי פתיחת העונה הנוראית, המארחת ממשיכה לטפס במעלה הבונדסליגה. הפעם היא הסתפקה בתיקו ללא שערים עם סגנית המוליכה. למעשה, השחורים נעצרו אחרי שלושה ניצחונות רצופים (ארבעה בכל המסגרות). מי שנהנתה מהתוצאה היא באיירן מינכן, תוכל להגדיל את הפער בפסגה ל-8 נקודות.

 

 

אלצ`ה - חטאפה 0:1