mako
פרסומת

ברגע האחרון: עסקת סולומון לפאלאס נפלה

הנשרים כבר שלחו מסמך העברה, אבל פערים מול טוטנהאם מנעו את החתימה

פורסם:
(Photo by Cameron Howard/Getty Images)
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
(Photo by Cameron Howard/Getty Images)
(Photo by Cameron Howard/Getty Images) | צילום: ספורט 5

חלון ההעברות של הליגה האנגלית הסתיים, ומנור סולומון עבר דרמה ברגעים האחרונים שלו. אמש (שני) פנתה קריסטל פאלאס לטוטנהאם בבקשה לשאול את השחקן והעסקה כבר הייתה על סף סגירה, אך היא לא יצאה לפועל בסופו של דבר, והשחקן מצא את עצמו בוויאריאל. על פי דיווחים שונים באנגליה, מסמכי ההעברה של סולומון כבר נשלחו, אבל טוויסט נוסף בעלילה גרם לכך שהוא לא נשאר באנגליה.





סולומון, שלא עשה הכנה מלאה עם התרנגולים בשל פציעה ורק לאחרונה חזל לסגל (בהפסד 1:0 לבורנמות), פסל מספר הצעות שקיבל מליגות בכירות באירופה, כולל חטאפה ובולוניה. המטרה של סולומון היתה להשאר בפרמיירליג, אחרי שהיה מבוקש גם בקבוצות מהצ`מפיונשיפ.

סולומון שהוביל את לידס לעליית ליגה בעונה שעברה עם 12 שערים ו-10 בישולים היה מבוקש על ידי העולה החדשה לאורך כל הקיץ אחרי שחזר אוטומטית לטוטנהאם מתקופת ההשאלה המוצלחת. לפי הפרסומים התרנגולים הציבו תג מחיר של כ-20 מיליון ליש"ט, אך המעבר לא הבשיל ובסופו של דבר הוא הושאל פעם נוספת, לוויאריאל.