mako
פרסומת

למה דניאל פרץ לא זז? ההסבר לספיגת השער המוזר

ההתייחסות של מאמן סאות`המפטון והעדרו של ה-VAR. הרגע הביזארי מה-1:5

פורסם: | עודכן:
sportFive1697850
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1697850
צילום: ספורט 5
סאות`המפטון עלתה היום (רביעי) למשחק על שש נקודות. אחרי הניצחון העצום על ארסנל בגביע הקבוצה של טונדה אקהרט יצאה לוויילס למשחק מול רקסהאם, קרב ישיר על המקום השישי שמוביל לפלייאוף שהסתיים ב-1:5 גדול לסיינטס.

ביתרון 0:2 מוקדם הקבוצה ספגה, מהבעיטה הראשונה של רקסהאם למסגרת. ג`וש ווינדאס השתלט על כדור ארוך, כשדניאל פרץ כלל לא זינק אליו. היה מדובר באיום המשמעותי היחיד של רקסהאם במהלך המשחק.

ההסבר? טיילר הרדווד בליס, מגנה הצעיר של הסיינטס, הופל ע"י מבשל השער קיפר מור. שחקני סאות`המפטון סברו כי מדובר בשער שייפסל, מה שלא קרה בסופו של דבר חרף מחאותיהם.

"זאת עבירה ברורה", נכתב בבלוג Saints News. "שיפוט מזעזע. פאול חד משמעי, איך זאת לא עבירה? אלוהים יודע". המאמן טונדה אקהרט סירב להגיב, ואמר ש"סיפרתי את דעתי לשופטים". רקסהאם לא באמת סיכנה את השער לאחר מכן. כידוע, בצ`מפיונשיפ האנגלית אין VAR בהתחשב בעלותו הגבוהה. מערכת הווידאו קיימת רק בגמר הפלייאוף בוומבלי.