"הנסיך חזר": ניימאר חתם רשמית בסנטוס
הברזילאי, ששוחרר מאל אהלי, יצטרף לחצי שנה ועשוי לשוב לאירופה לאחר מכן


12 שנה עברו להן ועכשיו ניימאר סוף סוף חזר הביתה. סנטוס הודיעה היום (שישי) רשמית על צירופו של הכוכב הברזילאי למועדון בו סיפור האגדה החל. שחקן הכנף ששוחרר מאל הילאל חתם בחוזה עד לתום העונה, לפחות בשלב הראשוני. "הנסיך חזר", נכתב בהודעה הרשמית.
"עברו 12 שנים מאז שעזבתי את סנטוס וזה מרגיש כאילו זה היה אתמול. הרגשות שלי כלפי המועדון והאוהדים מעולם לא השתנו", כתב עוד אתמול ניימאר בהודעת החזרה שלו. לשחק כדורגל, לעשות את מה שאני הכי אוהב בחיים, זה מה שמשמח אותי. להיוולד, לחיות ולמות עבור סנטוס זה הכבוד שיש למעטים ואני שמח שאני יכול להגיד אותן שוב".
אחת המטרות של ניימאר היא לשוב לכושר לקראת מונדיאל 2026. לפי הדיווחים, הברזילאי מתכוון לחזור לסנטוס לחצי שנה בלבד ולאחר מכן לשוב לכדורגל האירופי, במטרה להתחזק בעונת 2025/26 ולפני הטורניר הגדול בארצות הברית, מקסיקו וקנדה.