mako
פרסומת

הולאנד, שים לב: רודיגר צפוי לשוב להרכב

בלם ריאל מדריד כשיר לסיטי. אנצ`לוטי: "סומך יותר על השיפוט באירופה"

פורסם:
sportFive1516085
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1516085
צילום: ספורט 5
אנצ`לוטי. ישוחח עם גווארדיולה (Getty)
אנצ`לוטי. ישוחח עם גווארדיולה (Getty) | צילום: ספורט 5


קרלו אנצ`לוטי




המאמן ייהנה מחזרתם של אנטוניו רודיגר ודויד אלאבה, כאשר הגרמני אף צפוי לפתוח בהרכב, בעוד לוקאס ואסקס עדיין לא החלים לחלוטין, אך בכל זאת נכלל בסגל: "רודיגר יכול לפתוח בהרכב, צ`ואמני יכול לשחק כקשר אחורי או בהגנה ואסנסיו יכול לשחק כבלם. נראה איך ואלוורדה מרגיש, כי הוא יצא פצוע מהמשחק מול אוסאסונה. גם ראול אסנסיו יכול לשחק כמגן ימני".

ואכן, מי שמשמש במשחקים האחרונים כמגן ימני לעת מצוא הוא הקשר פדה ואלוורדה שאמר במסיבת העיתונאים: על תפקידו כמגן: "כרגע אני מרוצה. אני עושה את הדברים כמו שצריך בעמדה הזו, כמובן שאני משחק שם כי חסרים שחקנים כמו קרבחאל ולוקאס, ואני חושב שעשיתי עבודה טובה בזמן ששיחקתי שם. אני כאן למה שהמאמן יחליט, ואם יום אחד לא יהיה לי מקום בקישור, אוכל לשחק כמגן. אני ממשיך ללמוד, וזה הדבר החשוב. יש לי דוגמאות כמו לוקאס וקרבאחל, שהם אגדות במדריד, ואני מנסה ללמוד מהם כקפטנים. זה עוזר לי לפתח את החשיבה הטקטית שלי".

פרסומת

על כך שגווארדיולה טען שלסיטי יש רק 1% סיכוי לעלות: "אני מאושר מהמשחק המצוין שהיה לנו במנצ`סטר ואני מלא במוטיבציה. אני רואה איך כולם מתאמנים ברמה גבוהה וזה מרגיע אותי. החלוצים מוכנים להגן וההגנה מוכנה לתקוף, וזה נותן לי שקט. אנחנו קצת יותר רגועים כי אין לנו צורך לבצע מהפך. אני מקווה שנחווה לילה גדול, שנתמוך זה בזה".

האורגוואי נשאל גם הוא, איך לא, על סוגיית השיפוט: "אני לא האיש שישפוט שופט או כל אדם אחר שעושה את עבודתו. אנחנו בני אדם, והשופטים זוכים להמון ביקורת. אבל כשהם עושים עבודה טובה, אף אחד לא מחמיא להם. אני כאן כדי לעזור לקבוצה, ואנחנו צריכים להמשיך להתרכז בעצמנו. האדום לבלינגהאם? לעולם לא אגיד לשחקן איך עליו להתנהג, אנחנו בתוך המשחק ונותנים הכל, כל אחד בדרכו. אני רק רוצה שהשחקנים יתנו הכול במגרש ואוהב את ג`וד כמו שהוא – לוחם, עם תשוקה גדולה למשחק. הפעם זה היה הוא שקיבל כרטיס אדום, אבל זה יכול לקרות לכל אחד".

בהמשך, הקשר פרסם הבהרה ברשתות החברתיות: "אני לא רוצה שאף אחד יפרש אותי לא נכון, אבל במיוחד אני רוצה להבהיר לאוהדים שלנו: אם היום לא דיברתי על השיפוט שאנחנו סובלים ממנו, זה בגלל שאני מכיר את עצמי, ואני חייב להתרכז במחר. כולם ראו מה קורה לנו בליגה הזו, ואני לא שוכח את זה, אבל עכשיו אנחנו צריכים להתמקד במחר, ואני אהיה ב-100%, כמו שתמיד הייתי".