ראלדס. בקבוצה מקווים שיישאר על הספסל (אלעד ירקון) (צילום: מערכת ONE)
ראלדס. בקבוצה מקווים שיישאר על הספסל (אלעד ירקון) | צילום: מערכת ONE

לאחר יומיים של חופשה, חזרו הבוקר (ראשון) שחקני מכבי תל-אביב לאימונים לקראת המשחק ביום שבת מול הפועל רעננה שיתקיים באצטדיון העירוני בכפר-סבא.

לאחר תוצאת התיקו המאכזבת מול הפועל עכו, הצהובים רוצים לחזור למסלול הניצחונות והם יודעים שהמשחק מול רעננה הוא חשוב מאוד לנוכח איבוד הנקודות בשני המשחקים האחרונים.

בשורה מעודדת היתה מכיוונו של תמיר כחלון שנעדר בשבוע שעבר עקב מתיחה במפשעה. כזכור, כחלון קיבל בשבת שעברה זריקה במפשעה על מנת שתעזור לו להחלים מהמתיחה.

כחלון הפתיע וערך אימון מלא מזה שבוע ימים והוא עשוי להיכלל בסגל למשחק מול הפועל רעננה בשבת. עדיין לא ברור אם במכבי תל-אביב יקחו את הסיכון לגבי פציעה נוספת של כחלון וייתכן שבצוות המקצועי יעדיפו לתת לקשר לנוח שבת נוספת.

בקבוצה יעקבו בדריכות במשחק של נבחרת בוליביה מול ברזיל במוקדמות המונדיאל. הבלם הבוליביאני של הצהובים רונאלד ראלדס זומן למשחק והוא עשוי ליטול בו חלק למרות כושרו הירוד.

במועדון של מיץ' גולדהאר מקווים מאוד שראלדס לא יעלה על כר הדשא וישותף במשחק מחשש לפציעה. השחקן הגיע למכבי תל-אביב לפני כחודש עם כושר משחק לקוי ובמועדון בנו עבורו תוכנית מיוחדת לחזרה לכושר.

ראלדס. הופעת בכורה בליגה - מול הפועל (אלעד ירקון) (צילום: מערכת ONE)
ראלדס. הצהובים חוששים שהוא ייפצע (אלעד ירקון) | צילום: מערכת ONE

מאור בוזגלו ממשיך לעבוד על בירכו לקראת החזרה למגרשים. כמו בכל אימון, גם הפעם עבד פזיולוג הקבוצה ד"ר בוקי ירון עם השחקן. מי שהצטרף לבוזגלו באימון האישי הוא שחקן הקבוצה אורי ביטון שסובל גם הוא מפציעה קשה.

האימון נערך באצטדיון בלומפילד עקב שזרוע החורף שעוברים המגרשים בקרית שלום ונערך בסגל חסר, כפי שהיה בשבוע החולף. לירן שטראובר, יובל שפונגין וציון צמח נמצאים עם נבחרות ישראל השונות. אנדרי קומא'ץ, איליה יבוריאן, רונאלד ראלדס ועמנואל מאיוקה גם כן נעדרו מהאימונים עקב זימונם למשחקי הנבחרת.

תמיר כחלון (אור שפונדר) (צילום: מערכת ONE)
תמיר כחלון. כבר בריא וערך אימון מלא (אור שפונדר) | צילום: מערכת ONE

איליה יבוריאן ישב אתמול על הספסל במשך 90 דקות, במשחק אותו הפסידה ארמניה לספרד 2:1. יבוריאן צפוי לשוב ביחד עם שאר הזרים לקראת סוף השבוע.