mako
פרסומת

הדעות חלוקות מול חיפה: מעמדו של לם בכפ"ס

שום שוקל לפטר, עובדיה ורפאלוב צפויים להתנגד. וגם: הצעד להסרת המזל הרע

פורסם:
sportFive1680333
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1680333
צילום: ספורט 5
הליגה הלאומית מגיעה למאני טיים ואחרי חילופי המאמנים במ.ס כפר קאסם, לא שקט גם בהפועל כפר סבא. מעמדו של אדם לם התערער, כשעל פי גורם בכיר במועדון שמעורה בפרטים הבעלים עידן שום רואה במשחק הקרוב מול הפועל כפר שלם הזדמנות אחרונה עבורו לתקן.

אותו גורם ציין שעל שום מופעל לחץ לאפשר ללם לסיים את העונה במועדון גם במקרה של הפסד לכפר שלם, זאת למרות שהקבוצה סופרת שמונה משחקים ללא ניצחון. גם ראשי מכבי חיפה איציק עובדיה וליאור רפאלוב, שמובילים את החסות והמעטפת המקצועית בשיתוף הפעולה עם המועדון, צפויים להתנגד למהלך הדחתו של לם.
גורם נוסף ציין ששום יודע שבקרב המאמנים הפנויים אין בכלל אלטרנטיבה טובה למועדון כמו כפר סבא שעדיין לא ויתר על חלום העלייה. בכדי לנסות ולהילחם במזל הרע ובקארמה השלילית לם החליט היום לצאת עם מקורביו לתפילות בקברות צדיקים.