למקין: "אני שמח בהולנד. אין תחליף לזה"
בלם טוונטה בשיחה עם ערוץ הספורט: "אם נשמור על שער נקי - הנבחרת תנצח"
נבחרת ישראל מרוצה מה-0:1 אמש (רביעי) על אלבניה. בסיום המשחק אחד הליגיונרים הבולטים שלנו, סתיו למקין מטוונטה, דיבר בהרחבה עם ערוץ הספורט על התוכניות לעונה ולהמשך הבא.
"כן. אני מקבל גב מהצוות, סומכים עליי. רוצים שאוביל, אני מנסה לקחת את זה בשתי ידיים. חשבתי לצאת אחרי המכה שקיבלתי, זה היה חריג אבל אחרי דקה או שתיים רציתי להמשיך".
"בסוף זה לא משנה אם זה משחק ידידות או לא. אנחנו באים לכל משחק במטרה לנצח, לעשות תוצאות טובות ולהמשיך בדרך שהתחלנו. זה נותן אופטימיות לקראת המשחקים החשובים בספטמבר ואוקטובר, נבוא גם שם ונרצה לנצח את המשחקים האלה".
"תמיד כיף, זאת אחת המטרות של בלם ושל קבוצה באופן כללי. בנבחרת כל כך מוכשרת, בכל פעם שתשמור על שער נקי כנראה תנצח. זאת המטרה של ההגנה - לספוג כמה שפחות, וכך ננצח את רוב המשחקים".
"החבר`ה פה לא כל כך מעניינים אותי. זה לא מרגש אותי, אני לא מתייחס לבוז. זה לא מעניין אותי כל כך".
"כרגע אני שמח מאוד. מעריכים אותי, נותנים לי גב. אני שמח כאן. אין תחליף לזה. כרגע אני לא ממהר, לא מחפש משהו. אני מאושר".
"אני מאחל לו החלמה מהירה. אנחנו מתגעגעים מאוד. הרגשתי שגל עשה עבודה מעולה, לא הייתה תחושה של פאניקה או משהו כזה. אנחנו רוצים שרן יהיה תמיד".